Dobrý Den, taky bych potřebovala poradit, jsem tedy asi věkově jinde, (17let) ale trápí mě to. Beru antikoncepci Emona, už tak dva roky, a zatím žádný problém. Jenže minulou středu mi měla začít MS, vse bylo ok, ale byla hodně slabá. To se mi občas stávalo, další den jsem si vzala klasicky růžový prášek tak jak to dělám vždy. S přítelem jsme pak spolu spali a mě pak šíleně rozbolelo bricho, (hodně trpím na bolesti podbříšku při MS) . Pak to přešlo. Ale MS furt mám, nebo spíš je to jen takové špinění s kusy sliznice, je to jak kdy. Chvíli více chvíli méně. Ke gynekoložce se dostanu až v lednu... nemáte nějaké typy a rady? Jsem zoufalá
@misfiths09 s antikoncepcí žádnou MS nemáš, je to pseudoMS. To co popisuješ bych neřekla, že něco znamená. Kdyby se to opakovalo, zkusila bych jiné prášky.
@blondynka400 děkuju moc!
@apple_tree Je to divné, včera to zase přestalo a dnes ráno to bylo znovu. Něco jako hodně světlá krev, ale málo.
zavolej dr. a prostě k zajdi ... takhle těžko radit. :(
Pokud spravne pocitam, jsi dnes 8. den cyklu, to neni nic neobvykleho, ze jeste spinis. Pokud hodne trpis na bolesti podbrisku pri ms, precti si neco o endometrioze. Mozna tim do budoucna predejdes nejakemu vetsimu problemu. Nerikam, ze ji mas, ale ja bych byla v tvem veku rada, kdyby me nekdo na existenci neceho takoveho upozornil.