9.4. jsem dostala menstruaci ale pořádně se rozjela az přes noc což je normální to vím pak jsem do 12.4.normalne.krvacela toho 12.uz je málo a pak odpoledne až do večera už nic pak byl sex a šla jsem na wca utrela jsem špinavý lehce krvavý hlen.dnes ráno to pokračovalo a teď je to takový úplně růžový žádnou krev nevyčuram ani že mě nic neteče ani kapka jen po utření je na papíře a když sáhnu na čípek tak mám prst taky od krve co to je?? Moc se bojím rakoviny :( jsem po porodu 4 měsíce nikdy jsem neměl problémy až teď po porodu :(
@natynka89 určitě si byla na kontrole po 6ti nedělí a tam dělali ster na cytologii. A nevěřím že by se rakovina rozjela za cca 2mesice. Pokud se ti něco nezdá zajdi k dr
@lachtanice86 nedělal mi stěr jen kontrolu
Já bych teda taky nehrotila, běžně se mi stává, že pokud je sex ještě v den skončení a nebo i den po, že potom spinim.A máš normálně ms jen 3-4 dny?a hlavně jsi dost brzy po porodu, takže tam bych se nějakých takových věcí moc zatím nebala, vždyť hormony než srovnají...
Mě to přijde naprosto normální, kolikrát jsem si myslela, že je MS pryč - sex nebo dřepy s pořádnou naloží a ono se ještě ledacos uvolní 🙂
Kdo normalni si hrabe na cipek? Pokud to neni doktor🤦♀️! Boze
Dobrý den chtěla jsem se zeptat.... dělala jsem si test a přijde mi že vidím Tu druhou čárku ... je možné že jsem těhotná??
Možná by jsi opravdu měla zkusit psychologa, protože to už je několikátá diskuze,ve které řešíš, jestli ty, nebo tvé dítě nemá rakovinu, na základě celkem běžných věcí. Takhle se budeš trápit pořád dokola.
Pokud to je už několikátá diskuze, jak píše @betelgeuzz, tak to skutečně víc než fyzickou nemocí zavání psychickými problémy . A to píšu zcela bez ironie a výsměchu, jako čestná členka skupiny "Panická porucha" a "Deprese", jako někdo, kdo skončil na pohotovosti s domnělou dušností a odcházel s Lexaurinem a ví, jaké je to vidět za každým mateřským znaménkem a pihou rakovinu kůže...on i tohle je problém a může narůst do obrovských rozměrů - pokud nebude řešen...
Jsem skoro 8m po porodu a takto mi to blblo ještě donedávna krvácela jsem po 14 dnech někdy i po týdnu, spíše tedy špinění.
Také se mi to často vracelo právě po sexu.
Je to ještě čerstvé, nezahojené
Řekla bych že 4 měsíce po porodu je to ještě nepravidelný cyklus. Me se běžně stává, že mám třeba 2 dny menstruaci, pak pul dne téměř nic a pak pokračuje dál...