V roce 2005 jsem mela hodkynuf lymfom a snažíme se tedkom s přítelem otěhotnět a nejak se nedari myslite ze to je tim??,dekuji za radu
Také se přidávám, já měla non-hodgkina a žádnou léčbu jsem neměla - ani jsem nevěděla, že něco takového je (ochranu vaječníků). Bylo mi řečeno, že nemám řešit děti a mám být ráda, že vůbec žiju. Vím že se dělají nějaké testy z krve - tím se zjistí, že je žena plodná, nebo ne (říkal mi o tom jeden dr. z ordinace zařízení - pro neplodnost). Gynekoložka mi řekla, že z jejího pohledu nevidí proč bych neměla otěhotnět - když mám cyklus. Určitě bych se taky zeptala onkologa jak to vidí on. Jinak já jsem měla jen chemo, ozářky ne, protože jsem měla nádor vyoperovaný.
Holky a mate deti?ja jsem rok a pul po non hodgkinu.mela jsem chemy a autologni tr.kost drene.od te doby nemam MS.uz pul roku se snazime s mamzelem o mimi a stale nic 😢 v cervnu mi bude 27.manzelovi 32let
Muze a nemusi. Mela jsi behem lecby hormonalni injekce na ochranu vajecniku? Pak zalezi, jestli jsi mela jen chemo nebo i ozarovani a jakych casti tela. Urcite bych to probrala s gynekologem a na pravidelne kontrole na onkologii. Ja jsem otehotnela 2 roky od ukonceni lecby bez problemu. Mela jsem stejnou diagnozu jako ty, chemo + ozarovani krku a hrudniku. Dostavala jsem ty hormony na ochranu vajecniku.