Mám infekci mechýře. Poradíte, prosím?

7. čer 2024

dobry den. Chci se zeptat na váš názor. Pravděpodobně mám infekci močového měchýře, ale bez bolesti. Cítím tlaky že mi třeba jít na záchod vymočím jen kapku ale neboli mě to, nepali mě nic ale vidím že měchýř nepracuje tak jako má. Může se jednat o něco neobvyklého? např. sexualně přenosnou nemoc? poslední styk jsem měla před rokem v létě, kdy jsem hned na to chytila ​​poprvé infekci močových cest, četla jsem, že sexuálně přenosné nemoci mohou být v těle v tichosti a spustí se klidně i po několika měsících. Děkuji za rady

miryp
7. čer 2024

Ano, i takto se může projevovat zánět močového měchýře. Kup si blokurimu uro+, najeď na dávkování při zánětu, hodně pij. Pokud by se ti to víc rozjelo, nebo se to nelepšilo, tak bych zašla k MUDr. s močí, aby nechala udělat kultivaci (v lékárně si k tomu kup sterilní zkumavku).

elis16
7. čer 2024

Mela jsem ted zanet moc. mechyre, ktery se prijevoval jen neustalým pocitem plneho mocaku jinak zadne projevy nebyly. Sama jsem to nevylecila a dostala atb

nelly_strokova
7. čer 2024

Kdykoliv mi zánět začínal, tak mi vždy pomohl Urinal akut a urologický čaj.

fyii
7. čer 2024

mela jsem nedavno raky kup tu biokuru+, a me doktor napsal nejaky lek na rikal hyperaktivni mocovy mesic, brala jsem to asi dva mesice a fakt se to srovnalo... taky jsem si myslela ze mam zanet moc.mechyre a nebylo to