Dobry den,dnes jsem 24DC uz jedenact dni mam belavy vytok,posledni 4dny me trapi castejci ridsi stolice a cca 3den stridave bolesti v podbrisku a vajecnikach.Cyklus mam nekdy 55dni,nekdy 30dni.Beru femibion 800.
Záleží jaký má výtok formu, jestli hrudky či je vodnatý atd... 😒 Může to být i začínající zánět vaječníků ☹ pokud přijde horečka nebo zimnice letěla bych k dokt. snad to bude ok držím pěstičky 😉 😉
@ladus88 Taky bych řekla že je to spíše ovulace a odpovídají tomu i ty bolesti,taky je mám.Jinak nevím,můhl by to být třeba začínající zánět,zkusila bych zavolat dr a podle toho co řekne tak třeba i pár dní počkat.
@sarkad2856
@evulinkab Dekuji,pondeli to jisti🙂Sice si uz prijdu jak hypochondr,je me spise zarazi ze primo vodnaty tahly mam uz 4den,vlastne dnes uz paty
@ladus88 jasně,pro klid v duši bude lepší ta doktorka,tak at to dobře dopadne 😉
@evulinkab
@kalteherz
@sarkad2856 Tak jdu nakonec na vaginalni utz a po jistotu me poslala aji na urologii...zacal me aji trapit unik moci....a ja si uz delala nadeje☹
@ladus88 neboj,pokud jsou nějáké problémy tak za včasu se vyléčí a hned je větší šance k otěhotnění 😉 tak at vše dobře dopadně 😉
No ja mela takovy vytok kdyz jsem otehotnela 😀 a mam jen do ted, obcas se az desim co to je 🙂
@ladus88 Těžko říct...klidne i zánet nebo nejaká infekce...To ti asi tady nikdo neřekne...