Maminky chtěla bych se zeptat, měla některá při kojení luteální fázi jen pár dní? Před porodem jsem měla hodně nepravidelný cyklus, ale vždy jsem poznala, že mám ovulaci a přesně 15. den na to se dostavila MS. Malá má už rok a měla jsem teprve druhý cyklus, ale co mě zaráží je, že proběhla ovulace a 5. - 6. den na to už se mi spustila MS. Spravilo se vám to pak samo potom, co jste přestaly kojit? ☺
Při kojení je možné úplně všechno. Mně to vždycky blbne. Krátká lf je běžná. Já mám zas dlouhé cykly a v lf špiním. Počítám že se to srovná až odstavím.
Při kojení jsem měla lf prvně 7 dní, pak se to prodloužilo na 8 a pak na 9 (to už jsem pak otěhotněla). Záleží asi i jak moc kojis. Já už postupně ubírala a malej už také tak nechtěl (budou mu dva a už si dá jen jednou v noci). Na prodloužení lf jsem také brala pyridoxin
@cherie24 jestli jsi měla druhou MS nemá cenu Moodle toho soudit ty dvě tři jsou většinou úplně mimo, mě se to srovnalo az tak od 5 ms a tak už to zůstalo. Takže srovna se to, ale vydrž 😊