Mám na nohou škaredé metličkové žilky, které se mi poslední dobou snad den o de dne zhoršují ☹ vůbec se mi to nelíbí, nemám zkušenost s žádným produktem. Pokud máte s léčením zkušenosti a dobré rady jak se zbavit škaredých žilek tak sem s nimi, budu za ně strašně vděčná děkuji 🙂
@anettak těhotenství je velká zátěž pro nohy, já měla vždy náběh na křečové žíly, zatím teda jen ty vymodralé viditelné žíly pod koleny, ne ty ucpané hrudky, ale i tak. při dětech se mi k tomu přidaly i ty různé metličky. z doktorů mám hrůzu a krémům nevěřím, takže já to řeším maskováním. buď nosím vše až pod kolena a nebo kratší věci jen přes punčochy a legíny ☹
@blahova_andrea já mám křečové žíli už celkem dosti viditelné, má práce tobu bohužel dosti přidává, stojím 12 hodin na nohou. Přemýšlela jsem už nad zákrokem ale počkám až po dětech, zatím jsem přemýšlela nad mastičkami 🙂
@anettak mojí mámě pomáhá nějaký krém. ale tak spíš na to, že ji to tolik nebolí, malinko to uleví, zmenší, ale žádný zázrak na zmizení asi neexistuje ☹
@anettak
Ještě mě napadlo, pokud je chcete jenom maskovat, tak vynikající jsou ty punčocháče ve spreji, např. Sally Hansen, mívali je v DM ještě min. rok za cenu asi 199 Kč. Teď v zimě jsem je tam neviděla ale možná na jaře zas budou. Jsou voděodolné, i bez třpytek, neotírají se a drží až do doby, než je večer ve sprše nesmyjete mýdlem. Já si je pořídila někdy dávno v Kanadě a po letech dorazily i do ČR, tak jsem byla nadšená.
Přidávám se, ale asi jedine laser.....