Má někdo zkušenosti s "léčbou cyst"? Před 4 měsíci mi byla při jiném vyšetření objevená cysta někde v/u levého vaječníku. Je stále stejná, neroste, ale ani nemizí. Dostala jsem na gyndě Norethisteron na 15 dní, původně mi to doktorka chtěla dát na 3 měsíce, což jsem nechtěla a ani si to neumím představit. Je mi z toho příšerně. Na zvracení, žaludek jak na vodě a ta bolest hlavy 😫 Ale na operaci se mi nechce, mám z nemocnic a operací strach a doma čerstvý dvouleťák, tak to beru dál... Pomohlo někomu tento nebo jiný lék? Jsem z toho celé dny špatná a na nervy, nechci pod kudlu, vážně nechci. 😔 Moje doktorka je zrovna taková, že hned kreslí ty nejhorší scénáře a každého vystresuje kvůli každému prdu.
Jak je cysta velka? Zpusobuje problemy?
@hezz17 4,5 cm. Nepřijde mi. Občas mě mírně pobolívá na té levé straně, ale nic co by mě omezovalo. Rozhodně by mě za normálních okolností nenapadlo hledat nějaký problém.
Ten prášek vám nepomůže to je hrozný hormon silný fuj nikdy víc spíš bych se podívala zda nejde o endo cystu jde to odstranit laparo než se ladovat tímto hnusem který vám dělá právě tyhle stavy na fb je skupinka kde by vám poradili i jiné alternativy lepší https://facebook.com/groups/1381878202123373/