Laparoskopie vejcovodu - jak probíhá hospitalizace?

betnika
25. bře 2019

ahoj, čeká mě laparoskopie vejcovodu, mám tam nějaký slepenec. Chtěla jsem se zeptat na průběh...kdy jste nastoupily a jak dlouho jste v nemocnici byli?

uzivatelkapetra
25. bře 2019

Byla jsem na diagnostické laparce. Ve St nástup, čt zákrok a v pá domů, v po jsem šla normálně do práce

karol1996
25. bře 2019

Měla jsem ve vejcovodu velkou cystu. V úterý nástup, středa operace, pátek domů, záleží jak se budete zotavovat. 14 dni doma, po sestinedeli měsíc lázně :D

betnika
autor
25. bře 2019

@karol1996 takže když mi budou odebírat ten vejcovod, tak to budu mít jako šestinedělí?

aselluska
25. bře 2019

Nástup ve čtvrtek, v pátek operace, v pondělí domů. Měla jsem 2 3 cm velké cysty, jedna praskla. Odstraňovali tekutinu, druhou cystu, na jednom vaječníku srůsty a jinak celkově profukovali. Nemusela jsem doržovat 6 neděl, prý nic nedělali spodem, takže není potřeba. K tomu mi bylo lékaři v nemocnici doporučeno otěhotnět hned, kdykoliv budeme chtít, jen už nesmí bolet břicho a hlavně opatrně. Na kontrole u mé gynekoložky mi po 14ti dnech doporučila nechat 6ti nedělí, tak si tak pro sebe říkám "no, pozdě". Záleží i na názoru lékaře, jako vždy, co doktor to názor

karol1996
27. bře 2019

@betnika ja ho Měla, ale nedodrzela 🙂