Zdravím holky, vím, že už se to tady mockrát řešilo, ale přesto bych se chtěla znovu zeptat. Snažíme se rok a půl o mimi a doktorka mě teď posílá na laparoskopii, aby se podívali jestli jsem v pořádku, protože na utz není vidět žádný problém. Zajímalo by mě, jak dlouho jste po tomto zákroku ležely v nemocnici, po jaké době jste šly do práce a kdy jste se mohly začít snažit..vůbec jak to probíhalo. Díky, budu vděčná za vaše zkušenosti.
Děkuji..snad se to podaří co nejdřív...už se jednou zadařilo, ale neudrželo 😒 Já jsem z Klášterce 😎 Hlavně, že nakonec miminko čekáš! Přeju tobě i mimču zdraví a posílám srdíčko, protože jsem si přečetla, že před sebou máte taky důležité vyšetření...určitě to dobře dopadne! 😉
Ahoj, byla jsem na laparce minulý týden. Den před musíš pít projímadlo ,takže v práci by to nebylo moc košér🙂 Jinak po dvou dnech jsem se cítila už dobře,nesmíš nějakou dobu nic tahat ,takže záleží co máš za práci.Já byla na zákroku ve středu a dneska už jsem v práci,ale já mám sedící zaměstnání.Co se snažení týče tak hned po následné ms 😉
Mě operovali v pondělí odpoledne a v úterý ráno mě už pustili domů. Do konce týdne jsem zůstala doma ležet, a další pondělí už šla do práce (pracuji v kanceláři, takže to bylo ok). Stehy mi pak tahali dva týdny po operaci.
Děkuji holky za zkušenosti...já pracuji také u počítače, tak snad ta rekonvalescence bude rychlá...a hlavně doufám, že nám to všem k něčemu bude! 😎
Snazit se nejlepe hned, jak to telo povoli...ja chodila asi tyden ohnuta, protoze me telo pnulo...ale chce to rozhybat..z nemocnice te pusti po 2-3 dnech...s praci nevim, jak to je...ja jsem osvc, mohla jsem se prizpusobit...drzim palecky, aby se zadarilo rychleji, nez u nas...me lpsk k nicemu nebyla..
koukam, ze jsi take z Cv🙂