Kyretáž nebo Norethisteron?

kate013
12. zář 2024

Ahoj holky, šly byste raději na kyretaz nebo nechaly nasadit norethisteron? Od 22. 8. Mám MS, není to úplně silné, ale krvácení to je, jednou za den mám větší kus sražené krve. Dnes mi dr řekl, že mám vysokou sliznici, udělal mi krevní testy a v úterý se uvidí, jestli bych šla ve středu na kyretáž. Zeptala jsem se, zda je možné to vyřešit i jinak a mohl by mi nasadit norethisteron, chce mít jistotu, že nejsem těhotná.

Diky za rady, tipy, zkušenosti 🌸

lencaa11
12. zář 2024

@kate013 asi bych šla cestou kyretáž zda tam není pokyp ,myom možna endo ..léky jen zamaskují příčinu

volfikovi
12. zář 2024

@kate013 kyretáž. Pár let zpět sem krvácela téměř měsíc v kuse , sice slabě,pak mi dal norethisteron, z toho ze mě začali padat kusy a pomohla až kyretáž .

1772
12. zář 2024

Tohle není ms, kyretáž zjistí, z jakého důvodu je problém.

kate013
autor
12. zář 2024

@lencaa11 já myslela, že na utz jsou tyhle věci vidět..?

kate013
autor
12. zář 2024

@volfikovi ou, ty jo...tak to je mazec teda, já se toho celkem bojim, hormony mi nedělají moc dobře, brala jsem nějaké před pár lety a bylo mi hrozně..ale na druhou stranu, kyretáže se bojím také

zlataberta
12. zář 2024

@kate013 nemáš se čeho bát, za 20 minut je po všem, dospíš se a půjdeš domů....bála jsem se a teď jsem za to ráda, že jsem šla....norethisteron je hrozný dryják.....ale rozhodnutí bude samozřejmě na tobě.

lencaa11
12. zář 2024

@kate013 jsou věci jako polyp ,endo nebo jiné příčiny krecove žili ,atd ..které se na ultrazvuku nepozná někdy to chce větší vyšetření ty prášky jsem brala 5 dní a kdybych nemusela nikdy je do pusy nedam takový hnusy byla jsem jak praštěná hormony hnus ...

kate013
autor
13. zář 2024

@zlataberta děkuji :-* na mě vždycky prášky působí rychle a dost a třeba u druhého porodu mi epidural (asi špatně píchnutý) mi umrtvil celý tělo, od krku dolu jsem necítila nic asi 2 hodiny..takže se takového zákroku bojím a hormony mi taky nedělali moc dobře, takže teď ještě zkusím zapojit bylinky, ale to asi nebude tak rychlé..

kate013
autor
13. zář 2024

@lencaa11 ahaaa..jako teda se těch hormonů bojím, kor když jsem si přečetla nějaké recenze, to je fakt masakr..