Ahoj holky musela jste některá absolvovat během 6ti neděli? Co to obnáší? A hospitalizuji kdyztak s vama i miminko?
@arwen666 Ahoj, já byla po porodu na kyretáži, když bylo mimču 4 týdny... stále jsem krvácela,zjistili kousek placenty v děloze, v pátek se na to přišlo,o víkendu jsem odstříkávala mléko do zásoby, v pondělí ráno nástup na revizi nalačno, miminko zůstalo doma s tatínkem a lahvičkou, odpoledne jsem šla domů,po probuzení z narkózy jsem jednu dávku mléka z prsou odstříkala a vylila, v nemocnici mi půjčili elektric.odsávačku...vše se zvládlo v klidu
@arwen666 Byla jsem dva měsíce po porodu. Měla jsem jít dřív, jenže den před operací mi byl kontrolním PCR zjištěn covid (neměla jsem příznaky). Do nemocnice jsem jela s miminkem a mamkou (manžel byl ještě v karanténě, chytil covid ode mě). Nástup před 7:00, asi v 9:30 jsem šla na sál, do té doby jsem byla na pokoji s mamkou a miminkem a normálně se o něj starala. S sebou jsem měla 2 dávky odsátého mlíka. Po operaci jsem byla hned vzhůru, pomohla mamce miminko nakrmit odstříkaným mlíkem přes stříkačku, další krmení už jsem normálně kojila. Domů mě pustili ve 14:00, žádný reverz jsem nepodepisovala. Byla jsem jen unavená a lehce mě bolel podbříšek.
@arwen666 Jo a v nemocnici jsem předem nahlásila, že si beru miminko s sebou + mamku, co se o něj bude starat, takže měli na pokoji nachystanou postýlku. Jinak já jsem teda nekrvácela vůbec, nicméně i tak jsem měla v děloze dost zbytků přirostlé placenty, co se jim ani při císaři nepodařilo vyndat. Pořád jsem doufala, že se operaci vyhnu, ale bohužel. Při operaci mi do dělohy dali nehormonální tělísko jako prevenci srůstů, asi po 4 měsících jsem si ho nechala vyndat.
Byla jsem ctyri tydny po porodu, nabizeli mi, ze muzu mit syna s sebou, asi by byl na detskym nez bych mohla vstat, ale nechala jsem ho doma s manzelem a odstrikanym mlikem.
@arwen666 ja, ale az po vice jak dvou mesicich (zrovna zacla korona, vse se zdalo ok, tak jsme s gynekolozkou odlozily prohlidku, jenze pak ksem zacla zacla znovu spinit...). Mala byla doma, mela jsem odstrikane mliko, ale ani se lahve nedotkla. Ale ono kdyz je to bez probleblemu, tak podepises ten den reverz a jdes vecer domu. Prisla jsem, udelali kontrolni UZ, zjistili, ze porad spatny, na pokoj, stahovaci puncochace, pak na sal, narkoza, chvili jsem si pospala, pak jsem mela chvilku lezet, odstrikat jedno mliko pryc a vylit a v sest jsem sla domu.