Dobry den. Od 5.8. mam kvasinky. Lecim od te doby kremem Clotrimazol + 7.8. jsem nasadila i tablety Clotrimazol 200 mg na 3 dny. Ted jsem vecer zavedla posledni 3.tabletu. Chci se zeptat - v pribalovem letaku jsem nenasla odpoved. Svedeni se o dost zlepsilo po leceni... Ale jeste stale me trochu svedi. Vytok je taky uz celkem minimalni, bily, ridky, bez zapachu. Citim uz spis vice sucho. Mam jeste 1x nasadit 3x tablety anebo se to uz nedoporucuje? Nemyslim si, ze by to totiz do zitra bylo uplne ok. A nejsem si uplne jista, jak dale lecit. Dekuji za radu...
@kapecko22 ja bych si koupila na doleceni probiotika do pochvy typu gynocaps jen vne domazala mastickou,ta by se totiz mela pouzivat tyden...
@marcicek84 myslite treba toto? https://www.drmax.cz/gynocaps-vaginalni-tobolky...
@kapecko22 ano
@marcicek84 dekuji. Koupeno + k tomu klasicke peroralni lactobacily. Tak tomu dam sanci. A teda clotrimazol budu jeste stale mazat 3x denne
@kapecko22 Ahoj, nevím, jestli jsi těhotná a jestli se tě to tím pádem týká, ale raději dávám odkaz na článek o Clotrimazolu. Poslední dobou vychází najevo, že to není bezpečné léčivo a nemělo by se to s ním přehánět. Hlavně v těhotenství by se v žádném případě neměl užívat: https://vikend.ihned.cz/c1-66952210-dansti-vedc...
@bambi_ibmab nene, tehotna nejsem. Mam 7 dni po MS
@marcicek84 je mozne, ze se mi tobolky uplne nerozpousti? Po zavedeni nove tobolky jsem vytahla prst a na nem byly kousky nerozpustenebo obalu. Je to normalni?
@kapecko22 to se mi stalo snad jen jednou,jinak vzdy to bylo rozpustene,asi bych to neresila...
@kapecko22 já bych jen upozornila, že je rozdil mezi GynoCaps originálními a těmi, co vnucuje dr. Max (jejich generikum). Oni ty lékárnice asi musí, ale originál nenabídnou samy od sebe, naopak. To na obrázkz v odkaze jsou ty originální, ty jsou super, ale ty od dr maxe se jednak blbě zavádí a hlavně u mě nikdy neměly efekt.
@marcicek84
@drep mam ty, co jsem posilala. A opravdu. Rano jsem schvalne zkusila zasmatrat... A vytahla takovou oranzovou placku nerozpusteneho... Tak nevim, kde delam chybu. Namacet je pred zavedenim namacim. Dokonce mnohem dele, nez jak pisou v navodu
@kapecko22 tak ja bych to az tak neresila,pokud to zabira,mozna mas vic sucho kvuli kvasinky tak se to vse nerozpusti,ale az to tam bude ok,tak by to uz tak delat nemelo...
@kapecko22 Tělo si s tím poradí, i po menstruaci se vše umí zlepšit, doporučuju omezit/přestat jíst sladké - jednoduché cukry