Kvasinky candida. Co koupit?

25. únor 2023

Zdravím všechny, mám dotaz. S přítelem si víc jak rok furt předáváme kvasinky s tím že já jsem u své doktorky byla přeléčená už 3x jak globulemi tak i prášky. Přítel byl u urologa akorát ten mu řekl že mu stěry nevezme že to prý nemá význam že to tak někdo prostě má a je náchylnější 🤦🏻‍♀️
Každopádně jsme se teď začali snažit o druhý mimčo. Vím kdy byla ovulace atd..
Na těhotenský test je hodně brzo nic by mi neukázal.
Mimochodem mě to začalo zase svědit včera večer tak že musím počkat do pondělí na doktorku .
A otázka zní nevíte co bych si mohla koupit v lékárně abych to nějak do pondělí přežila?

pakeros
25. únor 2023

Canesten,rosalgin,gyno-pevaryl
Clotrimazol mast

autor
25. únor 2023

@pakeros moc děkuji

g_m
25. únor 2023

V pondělí jí řekni, ať ti napíše Mycomax, to je jediné, co mi dlouhodobě pomohlo...

autor
25. únor 2023

@g_m a může se to i v případném těhotenství?

katebk
26. únor 2023

Za mě nejvíc rosalgin, když jsem měla problém 3x stačil vyplach + pimafucin na svědění… měla jsem to několik let a vůbec nic nezabiralo až tohle…ze začátku se mi to třeba po týdnu vracelo ale ted už jsem nevyplachovala ani nepamatuji… ať si to tím oplachuje i přítel… muže se i v těhotenství.
Když jsme se snažili poprve, měla jsem tyto problémy, nic na to nezabiralo (než jsem zkusila ten rosalgin) a i přesto jsem otěhotněla, dr mi pořad psala dokola (globule pimafucinu,macmiroru, d klionu, polygynaxu) šílený…🫣

autor
26. únor 2023

@katebk aha to by mě nenapadlo, moc děkuji za rady 🙂