Holky, od včerejška trpím projevy kvasinkové infekce. Infekci jsem neměla už řadu let. Většinou jsem projevy léčila volně prodávajícími přípravky, avšak nevím, co nyní, jelikož se s partnerem snažíme o děťátko, šance že jsem těhotná, tam je (mám pár dní do ms) Na většině příbalových letacích je psáno, že v těhotenství či případném těhotenství je zakázáno léčiva používat.
Máte některá zkušenost s nějakým přípravkem?
@emamir já jsem také měla kvasinkovou infekci asi týden po tom, co jsem měla pozitivní test, doktor mi předepsal čipky macmiror, sice na příbalovém letáku píšou, že to neni v těhotenství asi vhodné, ale co jsem četla, tak to hodně holek v těhotenství bralo a říkám si, že doktor snad ví 😉
Děkuji mnohokrát, holky. Blbé je, že přes svátky mi zboží přes internet nepřijde, a stejně tak se nedostanu ke své lékařce. Zkusím to nějak vymyslet, děkuji za rady.
macmiror je super. ...🙂
@emamir ahoj, já i mimo těhotenství na tento problém používám kuličku Scarlett od naturgynu. Je to super, nejlépe mi to zabralo a v těhotenství užívání také nevadí. Jinak teda nevím zda seženeš v lékárně, já to koupila na netu 🙂 hodně zdaru 🙂