Kvasinková infekce - možné těhotenství. Jaké léčivo?

emamir
20. pro 2019

Holky, od včerejška trpím projevy kvasinkové infekce. Infekci jsem neměla už řadu let. Většinou jsem projevy léčila volně prodávajícími přípravky, avšak nevím, co nyní, jelikož se s partnerem snažíme o děťátko, šance že jsem těhotná, tam je (mám pár dní do ms) Na většině příbalových letacích je psáno, že v těhotenství či případném těhotenství je zakázáno léčiva používat.

Máte některá zkušenost s nějakým přípravkem?

littleice
20. pro 2019

@emamir ahoj, já i mimo těhotenství na tento problém používám kuličku Scarlett od naturgynu. Je to super, nejlépe mi to zabralo a v těhotenství užívání také nevadí. Jinak teda nevím zda seženeš v lékárně, já to koupila na netu 🙂 hodně zdaru 🙂

azeret11
20. pro 2019

@emamir já jsem také měla kvasinkovou infekci asi týden po tom, co jsem měla pozitivní test, doktor mi předepsal čipky macmiror, sice na příbalovém letáku píšou, že to neni v těhotenství asi vhodné, ale co jsem četla, tak to hodně holek v těhotenství bralo a říkám si, že doktor snad ví 😉

emamir
autor
20. pro 2019

Děkuji mnohokrát, holky. Blbé je, že přes svátky mi zboží přes internet nepřijde, a stejně tak se nedostanu ke své lékařce. Zkusím to nějak vymyslet, děkuji za rady.

muchomuurka
1. led 2020

macmiror je super. ...🙂