Ahoj, potřebovala bych poradit
Den po ovulaci jsem měla pohlavní styk a další den jsem začala krvácet, už je to týden co krvácím a nevypadá to, že by to mělo přestat.
Neví někdo jestli to je v pořádku nebo jestli radši volat lékaři?
Moc děkuji za odpovědi
@lencaa11 podle kalendáře to bylo opravdu po ovulaci a je to normálně krvácení jako při menstruaci.
@lencaa11 a jsou to 3 týdny od pravidelné menstruace
@karloska25 zasla bych k doktorovi. Ale po ovulaci hodně z nas spini az krvaci a je to kvůli nedostatku hormonu progesteronu, ale asi bych si byt tebou zasla k doktorovi. Pokud nic nenajde na ultrazvuku, asi bych chtěla hormonální profil, nebo počkej, zda se to další cykly bude opakovat a pak chtěj hormonální profil. A ideálně at ti nabere krev i po ovulaci.
@karloska25 podle kalendáře ovulace nesedí tak že bych asi se poradila zda je hormonální profil ok a nebo zda nebyla cysta někdy se dělá po ovulaci je 100 dalších věcí taky to mohlo bejt jen jeden cyklus
Já jsem to jeden cyklus taky měla.. a nikdo mi nepomohl co to je… zdravotnictví na houbeles
Určitě bych pro jakousi jistotu kontaktovala lékaře, ať vyšetří
@karloska25 záleží zda to bylo opravdu po ovulaci a zda krvacite nebo spinite a v jaké jste časti cyklu určitě bych se poradila s lékařem