Krvácení. Volat lékaři?

karloska25
3. srp 2023

Ahoj, potřebovala bych poradit
Den po ovulaci jsem měla pohlavní styk a další den jsem začala krvácet, už je to týden co krvácím a nevypadá to, že by to mělo přestat.
Neví někdo jestli to je v pořádku nebo jestli radši volat lékaři?
Moc děkuji za odpovědi

lencaa11
3. srp 2023

@karloska25 záleží zda to bylo opravdu po ovulaci a zda krvacite nebo spinite a v jaké jste časti cyklu určitě bych se poradila s lékařem

karloska25
autor
3. srp 2023

@lencaa11 podle kalendáře to bylo opravdu po ovulaci a je to normálně krvácení jako při menstruaci.

karloska25
autor
3. srp 2023

@lencaa11 a jsou to 3 týdny od pravidelné menstruace

squezy
3. srp 2023

@karloska25 zasla bych k doktorovi. Ale po ovulaci hodně z nas spini az krvaci a je to kvůli nedostatku hormonu progesteronu, ale asi bych si byt tebou zasla k doktorovi. Pokud nic nenajde na ultrazvuku, asi bych chtěla hormonální profil, nebo počkej, zda se to další cykly bude opakovat a pak chtěj hormonální profil. A ideálně at ti nabere krev i po ovulaci.

lencaa11
3. srp 2023

@karloska25 podle kalendáře ovulace nesedí tak že bych asi se poradila zda je hormonální profil ok a nebo zda nebyla cysta někdy se dělá po ovulaci je 100 dalších věcí taky to mohlo bejt jen jeden cyklus

lucinka359
3. srp 2023

Já jsem to jeden cyklus taky měla.. a nikdo mi nepomohl co to je… zdravotnictví na houbeles

gabibystra66
4. srp 2023

Určitě bych pro jakousi jistotu kontaktovala lékaře, ať vyšetří