Krvácení ve 4. týdnu šestinedělí. Máte podobnou zkušenost?

mendes1998
3. zář 2022

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli mate někdo podobnou zkušenost? Jsem 4 týden po porodu a po porodu mi dělali čištění dělohy v narkóze. Očistky už mi přestávaly a už to nebyla skoro vůbec krev a od vcera zase krvácím čirou krev a dneska mě už začal tak tupě bolet podbříšek a krev mi tekla ještě vic. Prokrvácela jsem skoro celou vložku asi za hodinu a půl. S přítelem jsme se lekli a jeli jsme na kontrolu do nemocnice. Tam doktor koukal na ultrazvuk a řekl mi, že by to mohla být i normální menstruace, ale že děloha je nepřehledná a nemůže vyloučit, že tam nezůstali části placenty. Mám jít znova na kontrolu po konci krvácení a nebo přijít kdybych zacala krvácet ještě víc. Menstruace mě, ale vždycky bolela spíše jako křeče a hned první den nebo hned den před menstruací. Teď mě to začalo bolet tak stále a trochu jinak až druhy den. Známá říkala, že se ji menstruace po porodu úplně změnila. Máte někdo zkušenosti s tímto? Jakou jste měli vy po porodu menstruaci ?

vikysek0987
3. zář 2022

@mendes1998
Po porodu jsem měla menstruaci bez předchozího špinění (pro mě varování)
Přišla z ničeho nic, slabší, bezbolestná 2-3dny a byl konec a ten 3.den většinou jen špinění....
Říkala jsem si,že jsem si všechnu bolest I krvácení vybrala při porodu😁
Za nedlouho mě čeká druhý, tak jsem zvědavá, jak tomu bude tentokrát.....

lencaa11
3. zář 2022

@mendes1998 ano může to bejt klasická Ms 4 týdny je cca + - v normě a může to bejt silnější než co jste měla do teď třeba

errol4388
3. zář 2022

@mendes1998 já jsem první menstruaci dostala také měsíc po porodu, nekojila jsem, a také jsem se lekla, protože byla silná a nebolela. Před porodem jsem jí měla vždy silně bolestivou.

zmrzlinka
3. zář 2022

@mendes1998 podle můžeš menstruovat.Ja jsem měla první menstruaci 6 týden po porodu.

martulka88
3. zář 2022

@mendes1998 MS se mi zcela porodem změnila. Jinak po prvním porodu, byla jsem nakonec přispaná pro přirostlou placentu, tak očistky byly cca 2-3týdny a po 4týdnech mi přišla už MS (potvrzeno gyndou). Takže ano, i MS to může být. Od druhého porodu mám MS ještě silnější a nepravidelný cyklus.

ondul
3. zář 2022

Pred porodem jsem mela velmi velmi slabou bezbolestnou menstruaci, po porodu velmi silnou, krve strasny a dost bolela. Menstruac dorazila poprve asi 4 mesice po porodu i pres plne kojeni.

niky004
Autor odpověď smazal
Zobraz