Ahojky holky. Snažíme se už delší dobu o druheho prcka, nejdřív jsem měla nepravidelné anovulační cykli. Teď už 3 měsíce ovulku mám, teď ve středu jsem byla na kontrole na gyndě a prý ve středu max ve čtvrtek měla probíhat ovulace a ja od patku tak středně krvacím a dneska křeče jako při ms. Stalo se to někomu? Přemýšlím co by to mohlo být
@lilian2111 no dost mě to zaskočilo. Asi to mam tedy obráceně nejdřív ovulace a pak krvácení
@lereb A kolik jsi měla folikul? Měříš BT? Já měla 20mm a doktorky jsem se ptala, zda do 5 dnů přijde ovulace a ona, že určitě a ovulaci jsem měla hned druhý den - měřila jsem si BT., takže díky ní jsem poznala, že proběhla 🙂
@martulka88 tenhle měsíc sem se na všechno hlídání vykašlala a řekla sem si že si dam od všeho přemýšlení pauzu a uvidíme co bude. Dr říkal že je to tam už připravené a že folikul každou chvilku praskne. Bylo mi fajn a pak najednou v pátek krvácení a necítím se úplně nejlíp. V pondělí mu hned zavolám
@lereb No, mně proběhla MS, začala jsem pít čaj Mojžíšové a místo ovulace, přišla MS - což 8dnů po MS bylo celkem nečekané (den po svátku, co by měl náš syn a v den, kdy se narodila má babička). No a pak přišla ovulace a jsem nyní v 8.týdnu. Někdy si tělo prostě samo řekne. Tak uvidíš, jak ti bude.
Mívala jsem, buď to bylo poklesem progesteronu (upravila dr. léky) a nebo když to bylo i ve spojitosti se sexem, pak to byl čípek. Pokud jsem měla 2-3 cykly za sebou krvácení co 10 dní, byla to nízká hladina progesteronu ☹ duphastonem se mi to upravilo.
Někdo během ovulace zakrvácí. Mám to po porodu stejně. Dva, tři dny slabě krvácím a pak přijde ovulace.