Krvácení v polovině cyklu. Stalo se někomu?

lereb
18. črc 2021

Ahojky holky. Snažíme se už delší dobu o druheho prcka, nejdřív jsem měla nepravidelné anovulační cykli. Teď už 3 měsíce ovulku mám, teď ve středu jsem byla na kontrole na gyndě a prý ve středu max ve čtvrtek měla probíhat ovulace a ja od patku tak středně krvacím a dneska křeče jako při ms. Stalo se to někomu? Přemýšlím co by to mohlo být

lilian2111
18. črc 2021

Někdo během ovulace zakrvácí. Mám to po porodu stejně. Dva, tři dny slabě krvácím a pak přijde ovulace.

lereb
autor
18. črc 2021

@lilian2111 no dost mě to zaskočilo. Asi to mam tedy obráceně nejdřív ovulace a pak krvácení

martulka88
18. črc 2021

@lereb A kolik jsi měla folikul? Měříš BT? Já měla 20mm a doktorky jsem se ptala, zda do 5 dnů přijde ovulace a ona, že určitě a ovulaci jsem měla hned druhý den - měřila jsem si BT., takže díky ní jsem poznala, že proběhla 🙂

lereb
autor
18. črc 2021

@martulka88 tenhle měsíc sem se na všechno hlídání vykašlala a řekla sem si že si dam od všeho přemýšlení pauzu a uvidíme co bude. Dr říkal že je to tam už připravené a že folikul každou chvilku praskne. Bylo mi fajn a pak najednou v pátek krvácení a necítím se úplně nejlíp. V pondělí mu hned zavolám

themuffin
18. črc 2021

@lereb taky jsem byla na gyndě, byla jsem v půlce cyklu. Řekl, že jsem stoprocentně před ovulací. Začala jsem dva dny poté krvácet a byla to menstruace, anovulační cyklus 22 dní (běžně mám přes 40 dní)

martulka88
18. črc 2021

@lereb No, mně proběhla MS, začala jsem pít čaj Mojžíšové a místo ovulace, přišla MS - což 8dnů po MS bylo celkem nečekané (den po svátku, co by měl náš syn a v den, kdy se narodila má babička). No a pak přišla ovulace a jsem nyní v 8.týdnu. Někdy si tělo prostě samo řekne. Tak uvidíš, jak ti bude.

farka
18. črc 2021

Mívala jsem, buď to bylo poklesem progesteronu (upravila dr. léky) a nebo když to bylo i ve spojitosti se sexem, pak to byl čípek. Pokud jsem měla 2-3 cykly za sebou krvácení co 10 dní, byla to nízká hladina progesteronu ☹ duphastonem se mi to upravilo.