Dobrý den, měsícky mi skončily 16.6 a 20.6 as tři dny před ovulací podle aplikace jsme měli s přítelem sex, kde nám práskl kondom. Každopádně v kondomu nic nebylo. Maximálně kapky lásky. Přítel se ještě neudělal. Pro jistotu jsem si vzala prášek nulsora. Po pěti dnech (včera) mi začalo slabé krvácení. Dnes je to už trochu víc. Je to trošku podobné menstruaci, ale ne úplně. Dnes jsem volala doktorovi a ten řekl, že by to mohlo bylo z prášku nebo ovulace. At kdyztak prijdu kdyby to bylo extra silné, což není. Opravdu muže mít prášek takovýhle účinek? Mesicky další mám mít až za dva necelé týdny. Jsem v 16 dnů cyklu. Samozřejmě jsem se nechala vyplašit všemožnými diagnostikami ohledně nádorů a podobně. Nemáte někdo podobný případ? Nebo co si o tom myslíte ?
@jaja01k nejspíš ano, nejvíc mě děsí různé google diagnózy, které ale doktor vůbec nezmínil. Už z toho asi blázním a měla bych se uklidnit.
S největší pravděpodobností je to skutečně z toho prášku. Přečti si příbalový leták, je tam uvedeno, že mezi velmi časté nežádoucí účinky patří krvácení mimo cyklus.