Zdravím, prosím o radu. Beru už cca 9 měsíců antikoncepci Evellien, asi mě seděla, občas sem špinila nebo slabě krvácela , ale asi nic hrozného, jak mám mimčo, tak jsem to úplně nesledovala, ale teď už tak od půlky prosince skoro kazdy den spinim nebo slabě krvácím. Vždy ráno zakrvácím a pak je třeba klid a tak to je už od toho prosince s třeba 5 dní klid a pak zase… no, už me to začíná štvát, tak premyslim, že ji vysadím ale moc se me taky nechce, protoze ja jinou antikoncepci nemůžu ( leiden mutace)
Tak tomu furt dávám šanci ale asi to budu muser vysadit. mate s tím nekdo zkusenosti? Jakto ze pred tím to tak časte nebyli a ted jo ? A kdyz vysadim, mam cekat nejaky vetsi krvácení ? Dekuji
Já jsem to vzdala už po 5 týdnech. Pokud bych nemohla klasickou ( nasadila jsem ji potom po odstavení), tak bych se na celou HA vybodla a řešila antikoncepci jinak.
Beru ji 13 měsíců a nekrvácím ani nešpiním vůbec 🤷🏻♀️
Beru evellien již 13 měsíců a od 8 měsíce skoro pořád krvácím, byla tam teda asi měsíční pauza mezi 10-11 měsícem, ale to byla výjimka. Nyní zvažuji, že také vysadím a nasadím jinou až přestanu kojit.
@zuzanaa23 krvácela jsem tak 2-3 týdny ze čtyř. Dala jsem tomu šanci asi půl roku a pak to vzdala.