Krvácení po styku. Co s tím?

13. lis 2022

Zdravím. Stalo se vám některé, ze jste při/po styku krvacela červenou krví a pak ještě spinila hnědou? Styk byl v pátek, dnes porad spineni a bolest podbrisku. Nějaké rady co s tím? Přejde to?

jijulka
13. lis 2022

neni to normalni, jdi na gyndu

joygiorgo
13. lis 2022

To Mela Gabina z Ulice. 😐 Byla to rakovina

lencaa11
13. lis 2022

Zajít k lékaři může bejt podražení čípek může to bejt zánět a taky to může bejt skrz dělohu určitě to bude dobrý nemyslet hned na černé scénáře

renat23
13. lis 2022

Kdy máš mít MS? Mě to dělalo skoro vždy pár dní před MS. U doktora vzdy vše v pořádku

jjasmina
13. lis 2022

@joygiorgo vy nejste normální co

jjasmina
13. lis 2022

Běžte k dr

alice180
13. lis 2022

@joygiorgo to jako vážně?!

palja
13. lis 2022

@joygiorgo moc se díváte na TV 🤦‍♀️může to být nějaký zdrav. problém, ale hned rakovina 🤷‍♀️

palja
13. lis 2022

Šla bych určitě k dr. Sestra to takhle taky měla a měla v děloze myom, ten se musel operativně odstranit.
Ale může to být cokoliv.

autor
13. lis 2022

@renat23 praveze až za 10 dní.

autor
13. lis 2022

Doktorovi zavolám, ale jede porad objednani jako za covidu tak bůh vi kdy se tam dostanu. Na pohotovost to asi není ze?

alice180
13. lis 2022

Když řekneš, že krvácís tak by tě měl vzít co nejdřív nebo ne ?

andelka
13. lis 2022

Já se s tím trápím už několik let. Nepomáhá nic, důvod se zatím nezjistil, na prevence chodím poctivě. Myom mám, malý,už dlouho, ten by to dělat prý neměl. Jediné období,kdy jsem měla klid bylo v těhotenství a než se mi po porodu vrátil cyklus. Trošku lepší to je,když beru HA.

mariti
13. lis 2022

Taky se mi poslední dobou stalo, opakovaně. Zítra jdu na kontrolu. Googlila jsem a může to být spousta věcí, od banálních po vážnější. Za mě: neplašit ale nepodcenit to, pokud možno bych si "vyřvala" brzký termín na gyndě.

mariti
13. lis 2022

@andelka Tyjo, to mi ani neříkej. Nevím ani, čeho se bojím víc, zda že to bude něco vážného anebo že se nic nezjistí a budu pořád ve stresu z toho :-/

andelka
13. lis 2022

@mariti obojí je na houby. S přestávkami tím trpím už snad 6 let. Na gyndu chodím opravdu poctivě. Šla jsem i akutně zrovna když se to zase spustilo,ale bylo to slabé a na utz nic nebylo vidět,nezjistilo se odkud to je. Jiné problémy nemám,všechno vždy ok, cyklus bez HA pravidelný, s otěhotněním žádné problémy, do přechodu daleko..