Krvácení po sexu. Stalo se vám někdy? Co dělat?

anonym677
12. pro 2020

Ahoj, mám malý problém a nevím jak ho řešit. Jestli mám zajít na gynekologii. Stalo se Vám někdy, že jste krvácely po sexu? Dnes jsme s partnerem měli sex. Když jsme skončili, zjistila jsem, že jsme oba od krve. Nic mě nebolelo, jen mě znepokojila ta krev. Nikdy před tím se mi to nestalo. Podle kalendáře jsem měla mít menstruaci, ale to se mi zdá velmi brzy, protože před týdnem mi skončila ta poslední. Nebyla to tmavá krev, ale světle červená.Vím, že je to hloupý dotaz. Chci se napřed poradit, než zajdu k lékaři. Děkuji.

denisa777000
12. pro 2020

@anonym677 ahoj před léty sem to nikdy neměla ale tak poslední 3roky to mívám pravidelně skoro pokaždý Doktor mi řekl že je to normální že se to může stávat že může prasknout nějaká žilka něco cokoli proto krev jasně červená. Mě řekl že mám i pootevřený čípek ale nic mě na to nedal a neřešil to. Krvácím dál 😏😏

elencze
12. pro 2020

Ahoj, stát se to může a může to být zcela neškodné, ale může to být i projev onemocnění čípku, proto bych raději gynekologa navštívila.

veronika9595
12. pro 2020

Pokud to bylo pouze jednou, a té krve nebylo hodně, tak bych to možná neřešila, jak píší výše mohla jenom prasknout žilka nebo tak něco. Ale kdyby se to stalo znova tak bych se asi raději nechala zkontrolovat

andreasvo
13. pro 2020

@anonym677 Ahoj, stalo se mi že sem jednou po sexu krvácela brala sem antikoncepci byla sem nějaký 20 den po menstruaci.Mě to vcelku znepokojilo volala jsem svému Gyn. Který mě po telefonu vysvětlil že krvacím z důvodu ovulace dodnes nechápu jak to mohl po telefonu tak zhodnotit žádala jsem ho o kontrolu nedočkala sem se jí nejdřív za tři měsíce. Tak sem si našla jiného doktora který mě vzal hned a začal řešit proč byla krev po sexu všude . Zjistil že mám trombózu musela sem hned vysadit antikoncepci. "Nejlepší"na tom je že sem trombózu zdědila a v pohodě si zobkala pět let antikoncepci(což by se nemělo s trombózou).Za mě určitě řešit .

anonym677
autor
13. pro 2020

Děkuji Vám za rady, které mi píšete. Sice to bylo jednou, ale stejně se nechám vyšetřit. Včera mě to dost vyděsilo, ale pak už to bylo dobré.

jitushb
13. pro 2020

U mě za krvácení mohli chlamydie tak se pro jistotu nech vyšetřit i na ně 😉

anonym677
autor
13. pro 2020

@jitushb Ježíš, to se nechám vyšetřit, ale nevím, kde bych k nim přišla. A manželovi naprosto důvěřuji.

andreasvo
13. pro 2020

@anonym677 taky se mě to stalo jen jednou 🙂 přeji ať je vše v pořádku!🍀

zuzineckah
13. pro 2020

Ja to mela taky kdysi a po vyšetření na gynekologii jsem musela podstoupit konizaci čípku. Rozhodne bych to nepodceňovala, pokud jsou na čípku opravdu změny, je potřeba to podchytit včas

jolana24
15. pro 2020

Já párkrát takhle krvácela kvůli kvasinkám. Dostala jsem čípky na zavádění a od tý doby je klid

marketanova
16. pro 2020

Mívám často, pokud s partnerem nepoužíváme lubrikant.