Krvácení po revizi. Jak dlouho je to normální?

14. dub 2022

Prosím, jak dlouho a jak silné jste měly krvácení po revizi? Dr říkala, že budu mít za 2 dny klid. Ale je to 3.den a když něco dělám, krvácím. Není to tak, že by mi nestačila vložka, ale je to čistá krev. Je to normální? Přece nemůžu stále jen ležet? Děkuji za odpovědi a rady

jjasmina
14. dub 2022

Já jsem krvacela tak týden, pak špinila ještě, jinak já odpočívala a ležela

autor
14. dub 2022

@jjasmina dekuju za info. Já se snažím normálně fungovat a moc to nejde

clo1
14. dub 2022

Je to normální, první týden bys měla více odpočívat. Měla jsem to stejně, už jsem třeba jen špinila, ale jak jsem dala delší procházku nebo začala něco doma uklízet, tak to zase krvácelo.

autor
14. dub 2022

@clo1 dekuju ♥️

eloana
14. dub 2022

po revizi asi 3 dny,ale prvni ms byla masakr.

maki90
14. dub 2022

Tak týden. Ale neležela jsem,normálně jsem fungovala.

terkync
15. dub 2022

Také 2-3 dny lehce, a pak při zátěži. Stačilo vylézt schody v domě do třetího patra do ložnice. Ale bylo to takto nárazově. Při bolestech, teplotě nebo velkým množství krve bych jela do nemocnice. Jinak odpočívat a přetrpět to..🍀 mě tohle ucmrndavani vydrželo cca týden a půl. Pak už bylo fyzicky vše ok.

autor
15. dub 2022

@terkync děkuji ♥️

gangam
15. dub 2022

Cca týden a další 3 týdny špinění, takže dohromady měsíc… nebylo to moc , ale otravne to teda bylo. Asi nezbývá nic jiného než to pretrpět s šetřit se 😊 další 2 menstruace byli taky dost silné a bolestivé. Tak držím palce v dobrý průběh 😊