Ahoj,jsem měsíc po CS. Začala jsem krvácet celkem hodně. Po kontrole u doktora mi byla dána injekce na vyčištění a moc nezabralo. Podle utz v deloze placenty není prej ale prej můžou být zbytky plodovych obalu a tělo se to snaží dat pryč. Včera jsem dostala prášky na zavedení na stejný způsob ale lry silnější q měla bych se vyčistit měl to někdo podobně? Už jsem z toho fakt na nervy🥺🥺 nestačí že mám po cisari hematom 🥺 jaké koliv rady uvítám 🙏❣ děkuji moc
@merope Ja právě nekojim vůbec. 🤷♀️
@sarkalukes nemůže to být už menstruace když nekojis ?
@sarkalukes no a ms? Ja po cs, bez kojení, ms po 4tydnech
@goovana Ja si to taky myslím,ale doktorka mi řekla ze je to málo pravděpodobné tak já nevím vůbec. Dnes je to 6ty den co krvacim. Jdou ze mě i občas takové kousky srazene. Dostala jsem včera prášky které si mám zavést na vyčištění ( Mispregnol) prý to dostávají ženy když chtějí na potrat a nebo právě na vyčištění po porodu. Jsem teď 5ty týden po porodu. Jinak v deloze nic doktorka nenašla. Janse jen bojím aby to něco nebylo vážného. A jestli ty prášky mám vůbec Teda zavádět děkuji
@goovana Já si taky myslela 🤷♀️ ale vůbec netuším
@sarkalukes No tak jsou dvě možnosti bud se ještě docistujes a odchází z tebe očistky nebo prostě menstruace
Ano stalo. Na třikrát v šestinedělí a po. Dělali mi totiž revizi dělohy ihned po porodu a jak spěchali, ani mi nedali umrtvení (o bolesti se zmiňovat nebudu) a nedocistili to dobře. Takže jsem měla velké bolesti břicha, myslela jsem si že to jsou ještě ocistky, ale když mě chytly brutální křeče, skončila jsem na pohotovosti.
Já jsem po císaři krvácela víc než 12 týdnů.. vždycky to bylo už takové špinění a nakonec zase krev...a pak to ustalo...
@orisek56 Ja jsem dostala včera nakonec tabletky Mispregnol na docisteni dělohy. Že mě na revizi brát nechtějí že tam žádný kus placenty není. Ale abych se docistila. Všude čtu že se to má spolknout Ale mě řekla zavést do pochvy 🤷♀️ mam strach že budu mít velký bolesti a bojím se si to vůbec vzít 🙈
@sarkalukes s tím bohužel zkušenost nemám. Já musela znova na vyčištění 🤷 já bych asi poslechla doktorku...asi ti to řekla správně.
@orisek56 Asi máte pravdu,budu doufat že to bude v pořádku
@orisek56 Bojím se abych si neublížila ještě právě,když všude se píše že se to má polknout
@sarkalukes zavolej znova doktorce a zeptej se. Když ti řekne tak jak má, nepřemýšlej a udělej to
@orisek56 Řekla mi to i jiná doktorka dneska tak asi ano. Jdu to zavést w snad to pomůže 🤷♀️
Nerozkojila ses? Já takto začla znatelně více krvácet právě cca měsíc po porodu, kdy se mi pořádně rozjela laktace.