Ahojky byla jsem na konizaci19.2.potom jsem měla špinění a slabší krvácení,vše ustalo po 3 týdnech zhruba.Tyden byl klid a teď začalo krvácení ale silnější ,zhruba jako menstruace.Datumove by to odpovidalo že jsem to měla dostat sice o dva dny dřív, ale nedokážu to rozeznat jestli je to menstruace nebo ne.Rano chci jít k dr.,mám strach aby nebylo pozde.Mela jste to některá tak,že ta menstruace přišla později ?myslela jsem si že hruba po měsíci už by to mohlo být zhojené a teď teda tapu
@lencaa11 děkuji Lenco,no ono jde o to ještě že já tam mám steh, a můj Dr říkal že kdyby ten steh rupnul dřív, než by byla ta menstr tak by to byl průšvih.Mam malou dceru a říkal že do té menstruace než přijde nesmím nosit ,sice se snažím ale víte jak to je někdy člověk zapomene a malinko nadzvedne např pri obouvání bot v dřepu a tak .Jinak ale opravdu ne.Proto mě najednou ta krev tak vyděsila a nedokážu to rozpoznat.
Může to klidně bejt Ms tělo jede +- stejně max může bejt silnejsi než normálně pokud nekrvacite hodinu v kuse tak bych to viděla na Ms
@lencaa11 jak hodinu v kuse ?
Čípek se hojí 8 týdnů klidně žena je v 6 neděli Ms klidně může přijít dřív o dva dny to není nic hrozného hlavně cyklus máji na starosti vaječníky ne cipek je možné že tělo od stresu zpustilo Ms dřív ...k lékaři určitě zajít pro svůj klid ☘️☘️