Ahoj holky.
Hledala jsem zde ve fórech, ale nikde jsem nenašla odpověď na svůj dotaz.
16.10. jsem podstoupila konizaci děložního čípku technikou LEEP. Samotný zákrok byl bez jakýchkoliv problému a byla jsem ihned pustena domu. Celou dobu jsem měla klid. Byla bez bolesti a i bez nějakého spineni. Byla jsem zároveň poucena, ze nemam zvedat těžké věci apod. Nicméně dneska jsem si to neuvedomila a zvedla syna (13kg). Od té doby cítím tlak v podbrisku a začala jsem špinit, dá se říci, jasné červenou krvi. Trochu mě to znepokojuje. Je to normální? Děkuji za odpovědi
@snahnah tolik Toho zase není 😅 ja dostala sice poučení, kde se píše, ze krvácení muže být, ale nemělo by být červené. Teď už bych se dostala maximálně k nám na pohotovost, což moc nechci, jelikož tady jsou řezníci a nemam s němi dobrou zkušenost.
Ja som po konizacii cca mesiac krvacala. Ale len tak trosku. Dr.povedal,ze je to normalne a nesmie to byt silnejsie ako pri MS.
@nikoulinka Aha a jakou barvou máš krvácet, zelenou? :D Dr. Dokážou pobavit... Jestli je to jen špinění a neměníš jednu vložku za druhou tak by to snad nemělo nic být.
@snahnah no ona mluvila pravé něco o tmavě hnědé až černé barvě 😂 takže mě to teď celkem znervózňuje. Pockam do zítra a zavolám si tam. Každopádně díky 🙂
@nikoulinka Ja tyden po konizaci začala krvacet jasnou cervenou krvi,do te doby jen takovy nazloutly výtok...byla jsem na kontrole na gynde a doktor rikal,ze je to normalni,po týdnu se odlucuje ten strup co se tam po konizaci vytvoril...pokud mas ale nejake velke bolesti a krvaceno se ti nezdá,tak zavolej rano lékaři
@kuttu super, děkuji za uklidnění 😅 ráno určitě pro jistotu alespoň zavolám 🙂
@nikoulinka Jestli se ti něco nezdá, radši zavolej si na gyndu. Já když začla po konizaci krvácet, bylo to 3.den a jak kdyby se protrhla hráz, kolik toho bylo.