Dobrý den, beru již několik let antikoncepci, menstruaci mam pravidelně, bez větších problémů.. Včera jsme měli s manželem sex, těsně po mě začalo bolet bricho, ale nijak extra.. Občas se mi to stává, když to přeženeme.
Ale v noci jsem trochu špinila, dnes krvácení, ne moc ale bolí mě v podbřišku, záda, prsa.. Jako při menstruaci. Jen, na tu mám ještě týden čas.. Chlap je vystrašený, co se děje.. Mě taky není do skoku.. Když chodím a jsem v pohybu, je to lepší než když ležím..je to dost intimní a vetsinou takové věci neřeším veřejně na internetu, ale můj gynekolog má týden dovolenou, na pohotovost se mi to nezdá. Takže budu ráda, když mi poradíte vy, co by to mohlo být a co s tím.. Děkuji všem a prosím bez výsměchu, ještě nikdy se mi to nestalo..
Já také mívám často po pohlavním styku s partnerem a taky když experimentujeme a zkoušíme nové polohy a hračky.
@keksik002 a kdy jsi byla naposledy na prohlídce? Těžko takhle říct od fleku, můžou to být i nějak rozházeny hormony, prasklou cevku až po vážnější věci...gynekologa musí někdo zastupovat v době jeho dovolené, takže bych si zjistila kdo a hned zítra bych raději zašla.