Ahoj holky , prosím o radu. Minulý týden sem měla kvasinkovy vytok, tak sem si dělala vyplachy rosalginem třetí den už při vyplachu trochu kousky jakoby stažené krve, tak sem s vyplachy přestala. Večer pohlavní styk s pritelem a druhý den už spineni a teď dva dny slabší krvaceni s tím, že na vlozce skoro nic, ale když jdu na wc, tak krev, občas cucky a vždy utru čerstvou krev...MS mám dostat za 4 dny. Může to být nějaký zánět? Na gyndu se cgxstam
@werry můžeš to mít k těm kvasinkám, sex sis měla odpustit, sliznice je narušena a ten sex ji mohl prostě dodělat takže to není děložní krvácení ale krvácení jakoby že sliznice. S tím rosalginem nebyl důvod přestavět. Pokud nebudeš mít zvýšenou teplotu, bolest podbřišku, bolest v bedrech a přejde to do 3 dnů, k lékaři nemusíš.
@leniczka23 děkuji za info, taky si myslím že to vyvolal spíš ten sex😏 uvidím jak dlouho to bude trvat, popřípadě jestli dorazí MS a uvidíme, žádné větší bolesti nemám
@leniczka23 tak od vecera bolest v bedrech a dnes i slabso nevolnosti s navalama horka, teplotu nemám..... a nevím jestli to vše není od MS, bolí mě i prsa, měla sem to dostat každým dnem...
Tak nevím jestli jít k dr a plasit ...mam to dnes 3 den, v neděli jen spineni než se to rozjelo
@werry já bych šla radši.. ta bolest v bedrech může značit právě zánět někde výš. Radši si dojdi.
@leniczka23 děkuji, zavolám a poradím se v ordinaci...sem z toho stejně akorát na nervy
A zkoušela jsi těhu test? Já měla minulý měsíc krvácení v půlce cyklu, jen slabounce, na vložce nic, a bylo z toho mimoděložení.
@werry ahoj, prosim te resim ted neco podobneho. Jak jsi dopadla pak u doktora?
@denulkaapavlik ahoj, vcelku dobře...zánět nic takového, ještě mě poslali na moč, cysty vše ok...Já myslím že mě to rozehnal pohlavní styk..jinak to krvaceni ustalo po 7 dnech, šla jsem až potom
@atomix Zdravím , chtěla jsem se zeptat k tomu mimodeloznimu tehot. měla jsem 2 roky telisko nehormonalni neměly měsíc zpět jsem měla pocit jakoby mi mělo vypadnout. od té doby růžový vytok střídající se s krví ,ale nic silného a teď i hnědý výtok , bricho mě trochu poboliva. může to být mimodelozni ? šla jsi rovnou k dr. nebo jsi zjistila i přes test, chci jít k dr. ale až po švestkách musím i na preventivku, děkuji 🙂
@werry na gyndu se chystám...Jen teď nevím jestli nemám MS drive abych neplasila...Ale na vlozce skoro nic...pak napadlo i po sexu jestli nedošlo k nejakemu poškození...neměla jste nějaká podobny problem?