Krvácení jako při MS. Jaká je příčina?

mysicka20
3. únor 2024

Dobrý den, chci se zeptat poslední menstruace proběhla 13.1. Beru antikoncepci Sunya a poslední sex byl s přítelem 31.1 a nyní jsem začala 2.2 krvacet jak při menstruaci každou hodinu je to buď silnější nebo slabší ale v platu mě stále chybí vzít si ještě 4 prášky a menstruace jsem do teď měla pravidelně a nyní krvacim je možné ze jsem dostala menstruaci dříve o týden měla jsem ji dostat až 9.2 jaká je příčina těhotná snad byt nemuzu a mám brát prasky dal??? Ty 4 dobrat

julie290
3. únor 2024

@mysicka20 neberieš momentálne nejaké iné lieky popri antikoncepcii? Občas sa môže stať, že zahapruje cyklus ale nemalo by sa to stavať. Ja by som urobila od dnes už pauzy a poznačila si dnešný deň a po 7 dňoch by som začala užívať ďalší blister. Ale pozri sa do prívalového letáku, pretože nie pri každej antikoncepci sa tak dá urobiť

mysicka20
autor
3. únor 2024

@julie290 dekuju za radu prave ze jiné léky neberu jenom antikoncepci
Jsem 7 den po ovoluci a už možná jak ctu tak jsem paranoidní ze je to uhnizdeni vajíčka 7.1 jsem s přítelem měla jen mazleni poté byla normani menstruace jak jsem uvedla 13.1
A poté až sex 31.1

julie290
4. únor 2024

@mysicka20 nemáš žiadnu ovuláciu. 🤦🏻‍♀️ Nato ta antikoncepcia slúži. Ovulácia môže nastať len ak by si urobila nejakú chybu v užívaní

mysicka20
autor
4. únor 2024

@julie290 dneska mě asi přišla normální menstruace i když beru prášky , která měla přijít za týden takže poradím se s lékařem
A léky beru pravidelně nevynechala jsem třeba jen o hodinu později jsem si vzala ale píše se když vezmete do 12 hodin je to vph

julie290
4. únor 2024

@mysicka20 áno ale to je len v občasnom prípade. Antikoncepcia by sa mala užívať pravidelne približne v rovnakú hodinu. Plus minus hodina.