Krvácení 8 týdnů po porodu. Máte někdo podobnou zkušenost?

hana97
30. lis 2021

Na kontrole po šestinedělí mi gynekolog
říkal, že ještě nejsem storpocentně ve vnitř po šití zahojená, a že se to zahojí a na kontrolu mám dojít normálně za rok. O tom, že nemám provozat sex nic neříkal. S přítelemn jsme jej zkusili. Sex byl bolestivý, krvácela jsem u něj, ale hned to přešlo. Dnes je to třetí den a po každé, když jdu na velkou, tak ze mě teče hodně krve, která postupně přestane. Máte s tím některá zkušenosti?

te_reza
30. lis 2021

Třetí den z tebe teče hodně krve a nebyla si s tím u doktora?seš si jistá, odkud to teče?

hana97
autor
30. lis 2021

@te_reza Ono to není tři dny v kuse, to bych hned bežela. Vždy jen na záchodě a do pár minut to přestane. Jak kdyby se uloupl strup a pak zase zacelil, tak mi to aspoň přijde. Navíc teď máme doma podezření na covid, tak úplně na vyšetrení nemůžu.

te_reza
30. lis 2021

@hana97 a nemáš hemeroidy? Mě šití zahojil řepík

hana97
autor
30. lis 2021

@te_reza Hemeroidy už mám vyléčené. Jsem si docela jistá, že ta krev je z pochvy. Právě si myslím, že mi praská šití. Chtěla jsem zjistit, jestli má někdo zkušenost, že se zahojí samo nebo jestli budu muset znovu na šití😔.

te_reza
30. lis 2021

@hana97 zkus ten řepík, já se taky malém rozpadla a po něm nemám vidět ani jizvu

hana97
autor
30. lis 2021

@te_reza Dobře, řepík můžu zkusit. Moc děkuju, za reakci.

veronikakotry
11. pro 2021

@hana97 Ja mám zkušenost a víš jak jsem dopadla? Revizi delohy..po porodu tam zůstaly plodove obaly nebo kus placenty…myslela jsem si ze mám ms! šití si myslím bude po 8 týdnech ok…dělal ti gyn ultrazvuk?? Mě teda poslal do nemocnice a už me objednávali na zakrok…muže to byt nebezpečný tím, ze zacnes hodně krvacet nebo až vykrvácet…muže hrozit i infekce v děloze a otrava krve..byt tebou zajedu na nějakou gyn ambulanci ať mas klid🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻