Krvácení 7 týdnů po porodu. Měl někdo stejně?

niky004
3. zář 2024

ahoj holky, před týdnem jsem měla jít na kontrolu po šestinedělí ale odložila jsem to kvůli stálému krvácení a chtěla jsem jít tento týden, jenže stále krvácím.. měl to taky tak někdo že jste krvácely ještě 7. týden po porodu? a můžu jít popřípadně na kontrolu i když krvácím nebo mě doktor neprohlídne?
děkuji.

zuzkasim
3. zář 2024

Doktor tě prohlédne a pokud bude vše ok, možná dostaneš injekci na zastavení krvácení. Já měla místo šestinedělí po posledním dítku osminedělí, pak jsem dostala injekci.

cuuza
3. zář 2024

Pokud ještě krvácíš, tak bych vůbec neodkládala a šla co nejdřív.

palja
3. zář 2024

@niky004 já jsem krvácela snad ještě rok po prvním porodu. Na kontrolu jsem šla normálně po šestinedělí, řekla jsem, že stále krvácím. Měla jsem nějaké praskliny na děloze a musela jsem chodit každé 3 měsíce na ultrazvuk. Brala jsem ještě k tomu nějaké léky. Až rok po porodu se to celé zahojilo a krvácet jsem přestala.
A ano, ikdyz je to divné, tak jsem krvácela v kuse celý rok, ale byla jsem pod dohledem dr.

niky004
autor
3. zář 2024

zítra běžím k doktorovi, děkuji holky.

dota11
3. zář 2024

Já jsem krvácela ještě po šestinedělí a musela jsem pak na revizi, nevyčistila se mi děloha. Určitě bych kontrolu neodkládala.

svija
3. zář 2024

@niky004 - taky jsem dostala cca po 7 týdnech po porodu injekci do zadku, aby se už to krvaceni stoplo.

janule0123
3. zář 2024

@niky004 ano, a bylo to z toho důvodu, ze deloha nebyla čistá … takže šupat a neodkládat, je to spis na pruser .. a ano vyšetří te ikdyz krvacis…

emillyhk
3. zář 2024

Já krvácela cca šest týdnů docela dost, potom ještě další dva týdny míň. Ale kvůli jiným poporodním komplikacím jsem byla na gyndě každý týden, takže doktor to samozřejmě věděl a sledoval. Jako taky se mu to zdálo dlouho, ale fyziologicky bylo všechno v pořádku, jen se děloha hojila delší dobu. Takže žádné injekce nebo něco na zastavení, jen jsem brala železo a céčko.

molu18
5. zář 2024

Taky doporučuji raději za gynekologem. Já jsem to taky tak měla, nešla jsem a gynekoložka se pak zlobila, že na co jsem jako čekala.. jenomže já jsem vědela, že jsem normálně dostala hned po šestinedělí menstruaci protože jsem měla potíže s kojením, téměř nekojila, tak mi hned naběhl cyklus..

hanka_12345
5. zář 2024

Tak jak jsi dopadla ?

niky004
autor
11. zář 2024

@hanka_12345 ozývám se až teď omlouvám se, dostala jsem léky na zastavení krvácení ale stále krvácím, prý za týden se mám znovu dostavit, jenže zároveň přicházím o mléko, nevíte někdo jestli to může být tím? menstruaci nemám, stále se nejspíš čistím

hanka_12345
11. zář 2024

@niky004 ja jsem taky krvacela 7 tydnu a dr me nadala prpc jsem neprislq driv. Nqkonec mi zjistili zbytek plodovych obalu a sla jsem na cistwni. Neni to i tvuj pripad? Asi to je docela problem

niky004
autor
11. zář 2024

@hanka_12345 dělal mi ultrazvuk a říkal že jsem čistá že tam nic nevidí tak nevím no🤔