Ahoj, sem 10 měsíců po porodu a pořád spinim občas krev občas srazeniny. Týden mám třeba klid a pak zas třeba 14 dní vkuse spinim. Kojim porad.
Je to normalni? Nebo mam zejtra urgovat doktorku? Děkuju za rady
A to takto krvácíš a spinis od porodu? Určitě chodíš na kontroly, neptal se tě nikdo na problémy nebo první MS po porodu? Určitě to řeš, v pořádku to rozhodně není
@vladenkamaminka byla sem po 6nedeli a všechno ok a na prevenci mám jít až za rok . Ms sem jeste nemela od porodu jen to spineni nepravidelný.
Můžou to být rozhašené hormony, raději si fakt zajdi at máš klid... ja se třeba od porodu peru se silnou MS a ovulačními příznaky... v den ovulace mě píchá vajecnik až se ohybam a začnu špinit až do ms. mam ovulaci vždy 10 dní před ms, pak krvácím a mam to taky vlastně většinu dní v měsíci a strašně mi pomohl kontryhelovy čaj. Každopádně ten sem si nasadila až mě viděl dr a řekl mi, že je u mě vše v pořádku, že ty ovulační příznaky jsou proste přirozeně a někdo to tak má... nabídl mi na to jediné antikoncepci, ale já hormony nechtěla, našla jsem právě ten čaj. piju ho měsíc v kuse každý den a mam pak klid na 4-6 měsíců,nespinim mimo cyklus, ovulace neboli, ms není tak silná a dlouhá a je pravidelná. Jak pak začnu zase splnit, tak si ho zas na měsíc nasadím. zajdi k dr a jak ti rekne vse oka, zkus ten kontryhel, nevím jak je to ale u kojících, tak se určitě poptej, pokud bys ho chtěla zkusit.
@vladenkamaminka děkuju kouknu a kdyžtak si ho zejtra koupim. Dnes sem volala Dr a objednala me az za mesic, ale to snad už počká. Po prvnim porodu sem tohle neměla to se mi všechno vrátilo hned do normalu a vždycky sem mela cyklus pravidelnej. Teď to je jak na houpačce a dva dny dobrý a pak zas špinění. nekdy krev a pak srazeniny.
Mela jsem to taky pomohla az antikoncepce
Asi normální není, za zavolani nic nedáš, ja mela císaře i normální a krvácela jsem jen v době 6ti nedělí, v 10 mesici uz jsem mela menses i při kojení