Křeče v podbřišku, když se otočím z boku na bok

natalibella
11. zář 2017

Ahojky. Když se zvednu nebo otočím z boku na bok v posteli, dostanu křeč v podbřišku, je to normální?

sobist
11. zář 2017

Všechno se tam roztahuje, podle mě jo. Pokud si nejsi jistá, zajdi k lékaři. 🙂 Mě teda bylo na všechno vždycky řečeno, že to k těhotenství patří - bolesti podbřišku, pocit že jsem nemocná + věčně ucpaný nos, bolesti kloubů (hlavně kyčlí), tradiční celodenní nevolnost, zvracení, nechutenství, krvácení z nosu, praskání žilek, taky jsem měla poprvé cucfleky po měření EKG jak je tělo prokrvené.. :D Po čase jsem si ty věci už jen hledala na netu a ptala se jen na fakt divné věci, jakože proč a co mi loupe/praská v těle,když jsem úplně v klidu ležela (prý děloha jak se mimco vrtí) a že to jsou pořádné lupance. 🙂)

natalibella
autor
11. zář 2017

@sobist je to pro mě nové, nějaké sople a bolesti kloubů, jsem zvyklá ( pořád smrkam,asi od puberty a praskání v těle taky tak 🙂) jenom ty křeče mi přišli divné nooo 🙂 ale děkuji

sobist
11. zář 2017

@natalibella Mě těhotenství předtím moc nezajímalo, takže jsem byla paf ze spousty věcí. :D A hlavně, když se na mě zasloužilé matky dívaly jako bych si to vymýšlela. 🙂)

natalibella
autor
11. zář 2017

@sobist sme nejak na tom stejně.. 🙂