Rádi bychom měli druhé miminko, ale již 5. cyklus mám velmi krátkou luteální fázi a to vždy jen 7 dní. MS dorazí vždy 7 dní po ovulaci. Mám za sebou 2 cykly užívání gynexu a 1 cyklus užívání B6 ve výšších dávkách. Poradili byste co s tím, máte některá zkušenosti? Stále ještě kojím max. 2. denně. Mimo gynexu a B6 užívám kyselinu listovou a chlorellu fresh. Poprvé se mi tento cyklus posunula ovulace z 18. dne na 16. den, ale MS dnes dorazila a to jsem teprve 23. den cyklu ☹
mě teda kontryhel nepomohl, spíš naopak..cyklus se mi ještě víc zkrátil..na každého asi účinkuje jinak..Já zkoušela taky B6, Gynex..Nic..Teď beru uterogestan (snažíme se o mimi) a konečně mám cyklus 28 dní 🙂
Může to taky souviset s kojením. Tělo otěhotnět nechce, není hormonálně připraveno.
B6 se musí brát delší dobu, aby měl efekt (a taky někdy nemusí mít, jsou to všechno jen podpůrné věci, i na ten kontryhel reaguje každý jinak). Já bych se cíleně nesnažila zatím,až po skončení kojení, pokud by se situace časem nesprvila, bych šla do Utrogestanu.
mám LF 10 dní stačí to??
s ovulacnima testama nemam zkusenost
@drozdicka Doporučuji kontryhel, ze všeho je nejlevnější a nejúčinnější.