Ahoj před 3 měsíci jsem byla na konizaci v Havířově, od té doby mám problémy s menzes, místo 28 dní ji mám po 21 dnech,dlouho špiním, menzes mi trvá i 10 dní a dost krvácím.. Samozřejmě to řeším s lékařem ,ale nabídl mi pouze duphaston , antikoncepci užívat nemůžu. Měly jste také takové problémy s cyklem? Nechci se spát hormony , mám Leidenskou mutaci. Srovnalo se vám to po určité době? Prý to může chvíli trvat, než se vše vrátí do normálu.. Čípek mám pořád citlivý, často mě v něm píchá a sex si nedokážu ani představit..
Já mám za sebou konizaci dvakrát a po žádné jsem neměla nejmenší problém,zkus řešit s lékařem.
Ahoj, také jsem byla na konizaci v Havířově. U Mudr. Zuczkove. Cca půl roku zpět. A musím říct, že teda bez problémů. Jen teda první MS po zákroku přišla dříve, než měla. Mudr mě ale upozorňovala na to, že právě může docházet k častému špinění apod. U mě to nebylo. HA beru
Díky za info, s lékařem to řeším, prý mám rozházené hormony , mě právě o špinění nic neříkali ,tvrdili mi, že to na menzes nemá vliv, ale můj gynekolog mi zase říkala, že s tím problémy být můžou..jsem z toho už nešťastná, dřív jsem po 5 dnech měla klid a teď to je děs..
@kobliha300 Čo sa týka dĺžky cyklu,tá sa u mňa nezmenila. Ale mala som prvé dni MS príšerné bolesti až som z toho odpadávala. Postupne sa to zrovnávalo a po pol roku už bolo všetko pri starom. Aj to spinenie som mala prvé cykly,ale tiež sa to spravilo.