Ahoj holky. Mám takový problém.
Už asi pomalu týden pokaždý když jdu na velkou a prostě jako už to leze ven (omlouvám se že tak píšu ale pro pochopení) mě to strašně bolí a dneska po vykonání potřeby byla na papíře i v záchodě kapky krve a teď mě svědí a pálí konecnik a pořád to trošku krvácí. Nevíte někdo co by to mohlo být? Dekuji
Hemoroidy, zánět, roupy, nádor, mechanické zranění… Určitě bych se obrátila na lékaře. Hodně pij a konzumuj vlákninu.
Hemeroidy asi
Může to být ruptura konečníku. Raději bych zašla na proktologii. Může to být nekonečný boj. Mě tam moc pomohli, měla jsem to po druhém porodu a probíhalo to přesně jak popisujete 😊
Pokud je to trhlina, tak jako první pomoc můžeš zkusit ve sprše hodně a dlouho mydlit.
Zkusila bych gel z dubove kury, je jak na trhlinky, tak na hemoroidy. Pripadne k dr, pokud se to nezlepsi.
Faktu mast + čípky, volně prodejné v lékárně. Pokud to nepomůže, tak k lékaři.
V první řadě si vezmi zrcátko a podívej se, jak to tam vypadá. Třeba to mohla být jen prasklinka, může to být hemoroid... Nejdříve zjisti situaci tam vzadu a dej vědět jak jsi dopadla.
Ahojky, můžou to být hemeroidy, nebo další onemocnění konečníku, měla jsem podobné problémy, neřešila to, samozřejmě ze studu, až jsem dostala do konečníku trombozu, takže na proktologii a za měsíc mě čeká operace... Stáňa
Hemoroidy?