Děvčata byla mi ve středu (4.8) pichla vyvolavacka s tím že většinou do 4 dnů se MS dostaví. A stále se nedostavila. O miminko se „snažíme“ a tohle me docela znervoznuje😔 😔 A tehotenske testy negativni :-/ Vcera bolest jak kdyby sem to mela dostat nebo me mel brat slepak a dneska zase nic. ve stredu jdu na gindu
@veritanas Jsem 11dni po a stale nic
@spilka1234 To už se mi zda hodně.. už si úplně nevzpomenu, kolik dní říkal Dr..ale řekla bych, že to bylo max.10
@veritanas Me prave rekl ze vetsinou 4 den a kdyby to do 14dni nedorazila tak mam prijit
Zrovna se na to ptám u sebe na zdi, tak mrkni... dr mi říkal, že do týdne a holky mi píšou, ze spíš teda později... Já injekci dostala teď ve čtvrtek, a zatím ani ťuk... Ale já jen čekám, až to dostanu, abych mohla nasadit HA 🙂
@spilka1234 13-15 den
Kamaradka musela na druhou injekci, ale za jak dlouho presne nevim, myslim do 10 dni tak nejak
Moc dekuji tak uvidime :-/
Me rikali do deseti az 14 dnu.
@spilka1234 u mne ms přišla až 12ty den po vyvovačce. Dr říkala, že do 14 dní by měla dorazit.
@spilka1234 Někomu jedna nestačí a musí na další, ale muže se stát, ze ani po ni to nedostane a proto nezbývá nic jiného než cekat. Nekdy telo proste jeden cyklus muže vynechat. Je to zcela normální.
Cyklus mas pravidelný? Nevysadila nekdy teď HA?
@spilka1234 úplně nejpozději za 14 dni
@littlebee124 ha jsem vysadila v listopadu. Ale jsem po první dávce očkování.
Tak jsem to dostala az po 2he injekci 🙂
Já jsem to dostala určitě až šestý nebo sedmý den..