Kluk kouří marihuanu, má to vliv na samovolné potraty?

kristousenecek
21. bře 2017

Holky myslíte,že i když kluk kouří marihuanu,že může být vliv i na samovolné potraty?Vím,že na sperma to vliv má ,ale dál?

usvitka
21. bře 2017

no má to vliv na sperma a v prvním trimestru obvykle, kdy je něco špatně, tak to tělo plod samovolně zapudí, takže bych řekla, že když je chyba ve spermatu a z toho plyne nějaké poškození plodu, může tělo reagovat potratem... Ale je to jen má domněnka, nikdy jsem se o to nezajímala

zmrzlinka
21. bře 2017

A sveho gynekologa si se neptala?

tulikiss
21. bře 2017

samozrejme ze to vliv muze mit, jak uz bylo psano vys, tim ze muzou byt spermie poskozene muze casteji dochazet k samovolnemu potratu z duvodu poskozeni plodu.
jenom k zamysleni nevyzadana rada....
je rozumne porizovat si dite s clovekem co nedokaze prestat brat drogy (i kdyz spolecnosti vice tolerovane) ani kvuli svemu diteti.

lovely_creature
21. bře 2017

Marihuana , potažmo kouření ovlivní plodnost, ale neovlivní kvylitu gen informace kterou spermie nese. S potraty bvych to nespojovala

kristousenecek
autor
21. bře 2017

Úplně sem čekala,že se pustíte🙂...ale není to tak,že můj přítel hulí ale zajímá mě to,srz to,že nikoho sem o tom ani neslyšela mluvit,....bavili jsme se s kámoškou tak říkám zkusím se zeptat tu ...myslím si že to nevadí od toho to tu je🙂...Jen,asík to nebude velikej vliv když větčina lidí otěhotní bez problému a žádné problémy nemá....Takže ,..nevím no....

tulikiss
21. bře 2017

@kristousenecek ja to nemyslela zle jen ze tu zrovna nedavno jedna resila jak je strasne ze musi partnerovi davat dite kdyz se rozesli a ze on huli travu. no ale pri poceti ji to ze huli ocividne nevadilo. jsou studie ze v pripade huleni je snizena schopnast spermii oplodnit vajicko, a to dost znacne. ovsem podobny vliv ma i samotne koureni. ty potraty ti nikdo nedokaze rict, protoze takovy vyzkum by byl dost nehumani.

kristousenecek
autor
21. bře 2017

Tak,děkuji,...🙂....Aspon jnákej obrázek už zas mám🙂....😉

absintka19
21. bře 2017

Mýtus:
Marihuana brání působení mužských i ženských pohlavních hormonů. Marihuana může způsobit neplodnost jak u mužů, tak i u žen. Marihuana způsobuje opoždění pohlavního vyspívání u dospívajících. U mužů způsobuje vytváření ženských rysů a mužských rysů u žen.
Fakta:
O tom, že by marihuana způsobovala u žen či mužů neplodnost, neexistují žádné vědecké důkazy. Při pokusech se zvířaty snižují vysoké dávky THC produkci některých pohlavních hormonů a mohou narušit jejich rozmnožování. Většina výzkumů prováděných na lidech však zjistila, že marihuana nemá na pohlavní hormony vůbec žádný vliv. A ty výzkumy, kde se prokázal určitý vliv na pohlavní hormony, ukazují, že je pouze nevýznamný, dočasný a nemá žádný negativní dopad na rozmnožovací schopnosti. Nenašly se žádné vědecké důkazy o tom, že by marihuana způsobovala zpomalení pohlavního vyspívání u dospívajících či měla vliv na vytváření mužských charakteristik u žen a ženských u mužů.

zmrzlinka
21. bře 2017

@tulikiss taky jsem to chtěla napsat,ale snad zakladatelka vi co dělá.Ja tedy s lidma co hulí nemám dobré zkušenosti 😐

gnozka
21. bře 2017

Ja sama uz bych asi s člověkem co huli asi nebyla . Ano driv kdyz byl člověk na střední tak jsem taky občas hulila ale člověk dospěje do stadia kdy uz to nevyhledává . Každopádně mam par známých co huli ( především chlap) a maji deti zdravé a čilé .

kristousenecek
autor
21. bře 2017

Všem děkuji,za vaše odpovědi,ale potykám,že můj přítel ani já nehulíme..🙂....Jen mě zajímalo tohle téma a taky jsme na tohle náhle káply s kámoškou🙂...

carolisa
24. bře 2017

Podle mě určitě ne, mám kamaradku která má ted 1 rok straeho chlapecka a její přítel opravdu dost kouří marihuanu a chlapeček je zdravý těhotenství bylo bez komplikací podle mě to vážně vliv nemá 🙂

3blumicky
24. bře 2017

Ahoj, já jsem pacient. Užívám různé konopné výrobky vč. konopí samotného už X let a pomohlo mi to od vozejku k normálnímu žití, protože jiné léky mi nepomáhali a ani nejsou. Přečetla jsem desítky studií, z nich nejznámnější a nejobsáhlejší je ta /kupodivu/ na jamajských ženách a jejich dětech- dá se v angličtině vyhledat. Vliv konopí na zdraví matky/dítěte/mléka se nikdy neprokázal, pokud ano, byl spíše pozitivní.
Než jsem otěhotněla, normálně jsem vše užívala ve velké dávce jako normálně, v těhotenství a při kojení jsem přestala. Dítě je jak má být 🙂
Největší vliv z celého pohledu má kouření samotné. Hoří to a má to hodně ekl látek uplně stejně jako kouř cigaretový, vyjma nikotinu. At si koupí vaporizér 🙂