Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jsem skoro týden po potratu nevyvíjejícího se mimča, nechtěla jsem na revizi, tak jsem dostala prášky na vyloučení..To proběhlo sice s velkýma bolestma, ale dle utz odešlo všechno, ale před třemi dny na utz bylo v děloze ještě 15mm nehomog.obsahu, píchli mi injekci, dali kapky, co beru 3x denně a za 5 dní jdu znova na utz jestli je už děloha čistá..jinak bych musela stejně na tu revizi☹
Máte prosím zkušenost? Pomohli vám ty kapky?moc děkuji
@bambullkaa děkuju..a jak dlouho jsi je užívala? já e budu užívat celkem týden...mám 3xdenně 30 kapek...břicho mě po nich bolí jako při ms...a krvácím taky pořád, tak doufám, že je to tak správně a děloha se čistí a vyčistí...
Víš co, já jsem měla po císaři, takže mě bolelo břicho spíš po operaci, ale chápu tvou bolest... brala jsem je dva týdny ale budou to pomalu 2 roky zpátky tak netuším kolikrát denně jsem je měla, ale asi možná taky 3x denně. Takhle, byla jsem týden v porodnici a při propouštění mi dělala dr UTZ a našla tam zbytky... tak mi dala ty kapičky a po týdnu znovu na UTZ a řekla mi že to tam ještě je a že budu muset ještě ty kapičky a když nezaberou a nevyjde to s očistkama, tak bych musela na revizi. Naštěstí to odešlo a bylo po trápení.
@bambullkaa děkuji, uvidím, jak mi zaberou, zítra si jedu pro další balení do nemocnice.
Tohle jsem měla po sekci, prostě tam něco ještě zůstalo a tak jsem dostala kapky, měla jsem je 2x protože po cca 5 dnech to neodešlo. Na podruhé už ano.