Ahoj holky. Je mozne dostat menstruaci uz v sestinedeli? Jsem pet tydnu po porodu. Uz tyden jsem nekrvacela. Vcera me malinko bolelo bricho jako pri mesickach a dnes jsem zacala krvacet. Je mozne, ze i pres to ze jeste tyden jsem v sestinedeli, ze uz prisla menstruace? Nebo se jeste po tydnu mohlo vratit cisteni? Mate nekdo zkusenost?
@veluntajouklova Muze to byt a nemusi. Ja osobne bych radeji zasla k doktorce a zeptala se ji. Popripade te i prohledne, zda je vse v poradku 🙂
Vrátilo se čištění , já měla císaře , špinila jsem hodně v porodce a pak chvilku doma... pak pauza, až mě to bylo divný a asi v tom 5. týdnu po porodu zase očistky.
Spis se vratilo cisteni, ja jsem po druhem porodu nemela sestinedeli, ale osminedeli.
Ano, je to možné, u první dcery jsem začala menstruovat poslední týden šestinedělí, u druhé dcery o týden později.
Ja jsem po prvním těhotenství dostala memstruaci poslední den šestinedělí. Takže možné to je.
Na konci sestinedeli jsem zacala opet krvacet, trvalo to pet dni. Proste takova klasicka MS, akorat uplne bezbolesti. No ptala jsem se gynekolozky a pry to MS byt muze. Kazdopadne pak uz jsem to nedostala, az kdyz jsem prestala kojit tak se MS za asi dva tydny dostavila. Sama nevim co to bylo. Prubeh jako pri MS, ale klidne to jeste mohly byt ocistky. 🙂
Ano ja dostala ke konci byla jsem prekvapena radsi jsem zasla k pani doktorce a ta potvrdila
Mozne je oboji...