Ahoj holky,
v listopadu jsem vysadila HA, poslední menstruace (krvácení ze spádu) jsem měla začátkem listopadu. Od té doby nic. Za 2 dny tedy jdu na injekci na vyvolání menstruace. Ale pomůže to? Je mi jasné, že po injekci to dostanu, ale prý je to taky krvácení ze spádu. Pomůže to k té další menstruaci za další měsíc? Někde jsem četla, že to nepomůže, protože to způsobí jen krvácení ze spádu, a jinde jsem četla, že to pomůže k růstu sliznice, takže se potom ženě může cyklus rozběhnout. Zajímaly by mě zkušenosti (klidně i zprostředkované) zda to někomu z vás pomohlo.
nedávat, je to hnus, jednou jsem se k tomu nechala udolat, zbytečné a bylo mi z toho akorát blbě...lepší je se pokusit nastartovat přirozený cyklus např. přírodními zdroji (diskusí je na toto téma ažaž) 😉
@gosa22 příroda u mě bohužel asi nepomůže, jelikož právě příroda zapříčinila, proč MS nemám. Dokud jsem byla zdravá, menstruační cyklus šlapal celkem přesně, ale pak jsem ve 14 letech onemocněla závažným onemocněním a od té doby to mám buď 1x za 3 měsíce a silně nebo vůbec. Obávám se, že se u mě příroda postarala o to, aby lidi jako já děti vůbec neměli 😢
Mela jsem to taky tak,nabizeli mi bud na par dni nejake leky nebo injekci. Volila jsem injekci a zabrala.
Mě to teda pomohlo, aby se pak cyklus nastartoval a pak už to běželo samo
Když jsme se začali snažit o miminko, zjistila mi doktorka, že nemám ovulaci. Jeden měsíc mi nepřišla dlouho menstruace, tak jsem dostala vyvolávací injekci a to byla na dlouho poslední menstruace, protože další cyklus už jsem otěhotněla. Takže cyklus zjevně naběhl 🙂
@no_title měla jsem na mysli přírodní léčbu 😉 měla jsem taky špatný cyklus, jsem ráda, že jsem poslechla svůj vnitřní pocit a nenechala si žádnou další "léčbu" léky dát, řešila jsem to přes Energy systém, dnes tu mám dvě nádherná stvoření a bála jsem se, že nebude žádné...děkuji tam nahoru, protože hlavně víra mě neopustila 🙂 a to tu nemluvím o náboženství
Ahoj, měla jsem to podobně. V květnu jsem vysadila Ha po hodně letech, krvácení dorazilo. Pak dlouho nic, tak jsem šla k dr, ta mi automaticky dala injekci. Krvácení přišlo asi 12dní poté (takže cyklus řekněme 50dní), pak zas dlouho nic. rozhodla jsem se, že nebudu do sebe rvát další hormony a čekala. MS přišla po 60 dnech a další už nepřišla vůbec 😀 Takže za mě bych se na injekci asi vyprdla a nechala tomu volnej průběh aspoň ty dva měsíce. Tělu to může delší dobu trvat, než mu "dojde" co má dělat...