Ahoj mám za ssebou anovulační cykly.teď jsem začla clostil včera jsem ho dobrala tak jsem zvědavá.Je tady nějaká které pomohly čajové směsi na otěhotnění i když předtím byla úplně bez ovulace?? Popřípadě jaké směsi to byli a kde je sehnat?? jsem z okolí Zlína.Děkuji moc za odpověď každé . 🙂
😔
Me nepomohlo nic na otehotneni. Pomohlo mi az jsem zacala resit uplne jine veci.
Zkus se poradit v bylinkářství v ABS - paní je moc.ochotná
@kajunka01 doktorka mi doporucovala cajovou smes Ludmily Mojzisove. Vyzkouseno zatim nemam ale asi si to koupim. Nic mi to neudela 🙂
@kajunka01 ano ve Zlíně jak je ABS centrum (zastávka náměstí práce) http://bylinkarstvizlin.cz/ byla jsem tam nedávno pro kotvičník a paní mi nabízela, že poradí s mícháním směsí 😉
Mě určitě pomohl Čaj Báby Radnické na otěhotnění 😉 Vše šlo jako po másle 🙂 Za mě úžasný 😉 Míchala jsem si ho doma podle receptu, ale je možné ho zakoupit už i namíchaný 😉
@kajunka01 zatím ještě ne, piju 3. měsíc kontryhel (spravil mi cyklus, předtím 25-38, teď 28, 29) a druhý měsíc přimíchávám drmek na ovulaci (minulý měsíc jsem ji měla poprvé od vysazení HA - tj. po 8mi měsících). Ale uvidíme. Myslím, že tam nemají nějaké směsi např. čaj mojžíšové, ale paní je ochotná namíchat (mají tam ve velkých pytlích sušené bylinky jako kotvičník, kontryhel, maliník, levandulí, borůvkový list, prostě soustu a ona nabízela, že mi klidně něco namíchá, jen jí mám říct nač to potřebuju. Tak jsem se jí zeptala, jestli se může míchat kontryhel s drmkem a prý ano. Taky poradí s dávkováním a s přípravou čajů).
Kontryhel 🙂 .Ovulaci jako fik a zkratil mi cyklus.Hned druhy mesic jsem otehotnela 🙂 .
spermovy koktejl . pit po dousich!
@kajunka01 Ahoj, kontryhel upraví ženě cyklus, na to je dobrý, ale pro otěhotnění je hlavní opravdu to neřešit. Přeji hodně štěstí ať se brzy zadari.
@sarivojvodova děkuji snažím se na to nemyslet 🙂
Já si byla u nás na berounsku ve městě Žebrák koupit u známého léčitele svíčky a on, že mi změří čakry. Na nic takového nevěřím,ale tak at, když chce. Změřil, řekl,že mi hapruje pravý vaječník a jestli na to chci namíchat čaj. Řekla jsem si proč ne, čaj jsem pila asi 2 měsíce a otěhotněla jsem. Jestli to bylo čajem,nevím,neřeším. Nutno podotknout,že jsem žádné problémy neměla, ovulace probíhala.
Čj ještě zbyl, je to směs asi 10 bylinek, kdyby byl zájem,zašlu. 🙂
A jinak s tím, nemyslet na to, je to těžké. Pokud člověk nemá žádné starosti,problémy k řešení, tak je opravdu těžké na to nemyslet. Mě se rozsypalo auto ze dne na den, oprava by se totálně nevyplatila a jelikož být bez auta nemůžu, měla jsem omezený čas na to, najít si jiné a koupit. 14 dní jsem ležela v bazarech, hledala na netu, neřešila nic jiného a na nějaké těhotenství jsem ani nevzdychla. A v těch 14 dnech myšlenek na jiné věci jsem otěhotněla. 🙂
Prosím nikdo si nevzpomene co mu pomohlo ??