Jaké Vám pomohly čajové směsi na otěhotnění?

kajunka01
24. dub 2016

Ahoj mám za ssebou anovulační cykly.teď jsem začla clostil včera jsem ho dobrala tak jsem zvědavá.Je tady nějaká které pomohly čajové směsi na otěhotnění i když předtím byla úplně bez ovulace?? Popřípadě jaké směsi to byli a kde je sehnat?? jsem z okolí Zlína.Děkuji moc za odpověď každé . 🙂

kajunka01
autor
24. dub 2016

Prosím nikdo si nevzpomene co mu pomohlo ??

kacikaci
24. dub 2016

😔

kajunka01
autor
24. dub 2016
kacikaci
24. dub 2016

@kajunka01 ježiš omlouvám se, děti byly na pc a asi sem omylem přispěly 😒
Omlouvám se ještě jednou

aklin
24. dub 2016

Me nepomohlo nic na otehotneni. Pomohlo mi az jsem zacala resit uplne jine veci.

kajunka01
autor
24. dub 2016

@kacikaci v pohodě chápu 😀 😀

byra
24. dub 2016

Zkus se poradit v bylinkářství v ABS - paní je moc.ochotná

kajunka01
autor
24. dub 2016

@byra děkuji zkusim 🙂 v Zlíně??

lussinka88
24. dub 2016

@kajunka01 doktorka mi doporucovala cajovou smes Ludmily Mojzisove. Vyzkouseno zatim nemam ale asi si to koupim. Nic mi to neudela 🙂

byra
25. dub 2016

@kajunka01 ano ve Zlíně jak je ABS centrum (zastávka náměstí práce) http://bylinkarstvizlin.cz/ byla jsem tam nedávno pro kotvičník a paní mi nabízela, že poradí s mícháním směsí 😉

kajunka01
autor
25. dub 2016

@byra děkuji určitě zkusím, a pomohlo ti to?? 🙂

mandlicka73
25. dub 2016

Mě určitě pomohl Čaj Báby Radnické na otěhotnění 😉 Vše šlo jako po másle 🙂 Za mě úžasný 😉 Míchala jsem si ho doma podle receptu, ale je možné ho zakoupit už i namíchaný 😉

byra
25. dub 2016

@kajunka01 zatím ještě ne, piju 3. měsíc kontryhel (spravil mi cyklus, předtím 25-38, teď 28, 29) a druhý měsíc přimíchávám drmek na ovulaci (minulý měsíc jsem ji měla poprvé od vysazení HA - tj. po 8mi měsících). Ale uvidíme. Myslím, že tam nemají nějaké směsi např. čaj mojžíšové, ale paní je ochotná namíchat (mají tam ve velkých pytlích sušené bylinky jako kotvičník, kontryhel, maliník, levandulí, borůvkový list, prostě soustu a ona nabízela, že mi klidně něco namíchá, jen jí mám říct nač to potřebuju. Tak jsem se jí zeptala, jestli se může míchat kontryhel s drmkem a prý ano. Taky poradí s dávkováním a s přípravou čajů).

lucbra06
25. dub 2016

Kontryhel 🙂 .Ovulaci jako fik a zkratil mi cyklus.Hned druhy mesic jsem otehotnela 🙂 .

kajunka01
autor
25. dub 2016

@byra děkuji určitě zkusím 🙂 a nevíš kolik to tak stálo??

byra
25. dub 2016

@kajunka01 kontryhele myslím 80 Kč/100 gramů, ale naváží i polovinu. Víc to určitě nestálo

kajunka01
autor
25. dub 2016

@byra a ty směsi Nevis na kolik vyjdou? 🙂 určité zkusim děkuji 🙂

joygiorgo
25. dub 2016

spermovy koktejl . pit po dousich!

kajunka01
autor
25. dub 2016

Co je to? 🙂 pomohlo ti to?
@joygiorgo

sarivojvodova
25. dub 2016

@kajunka01 Ahoj, kontryhel upraví ženě cyklus, na to je dobrý, ale pro otěhotnění je hlavní opravdu to neřešit. Přeji hodně štěstí ať se brzy zadari.

kajunka01
autor
25. dub 2016

@sarivojvodova děkuji snažím se na to nemyslet 🙂

byra
25. dub 2016

@kajunka01 tak to netusim, já tam.chodím pro kontryhel a drmek ( ten je na ovulaci)

taao
25. dub 2016

@aklin Můžu se tě zeptat, jak jsi dokázala na to nemyslet? Snažím se, ale zatím to moc nejde.

aklin
26. dub 2016

@taao mela jsem vazne zdravotni potize, ktere mi pomohly k tomu ze mam 11 mesicni dceru. My se snazili 3 roky. Vim jak se citis.

andreaandrejka
26. dub 2016

Já si byla u nás na berounsku ve městě Žebrák koupit u známého léčitele svíčky a on, že mi změří čakry. Na nic takového nevěřím,ale tak at, když chce. Změřil, řekl,že mi hapruje pravý vaječník a jestli na to chci namíchat čaj. Řekla jsem si proč ne, čaj jsem pila asi 2 měsíce a otěhotněla jsem. Jestli to bylo čajem,nevím,neřeším. Nutno podotknout,že jsem žádné problémy neměla, ovulace probíhala.
Čj ještě zbyl, je to směs asi 10 bylinek, kdyby byl zájem,zašlu. 🙂

kika_21
26. dub 2016

@taao Myslím, že nemyslet na určité věci nejde. Co ale jde je myslet ještě i na něco jiného. To pomohlo mně. 🙂

andreaandrejka
26. dub 2016

A jinak s tím, nemyslet na to, je to těžké. Pokud člověk nemá žádné starosti,problémy k řešení, tak je opravdu těžké na to nemyslet. Mě se rozsypalo auto ze dne na den, oprava by se totálně nevyplatila a jelikož být bez auta nemůžu, měla jsem omezený čas na to, najít si jiné a koupit. 14 dní jsem ležela v bazarech, hledala na netu, neřešila nic jiného a na nějaké těhotenství jsem ani nevzdychla. A v těch 14 dnech myšlenek na jiné věci jsem otěhotněla. 🙂