Jak se zbavit rychle cysty?

fonamor
9. lis 2015

Ahoj holky, nemáte nějakou radu, jak se co nejříve zbavit malé cysty? je to jediná překážka umělého oplodnění a čekat další měsíc bych nerada.. Děkuji za rady🙂

papalinka
9. lis 2015

@fonamor je dobré brát thiamin (vitamín B) na podporu vymizení cysty. Obávám se ale, že ten jeden cyklus to prostě vezme. Myslím, že existují i thiaminové injekce, to by ti mohli dát v CAR.

kinos
9. lis 2015

A proč překážka umělého oplodnění? U nás v car ne.

victress
9. lis 2015

pokud se zbavíš jedné cysty, nemáš stejně jistotu, že ti během těhu nenaroste další a další...mně na cystu pomohly kapky Gynex, ale je to běh na dlouhou trať...

kinos
9. lis 2015

Ale jinak si taky ráda poslechnu rady, protože já se potřebuju zbavit větší. Ale přece jen kdysi mi pomohl kontryhel a řebříček, teď jsem je neužívala kvůli kojení. Každopádně když nepomohou, tak neuškodí 🙂

fonamor
autor
9. lis 2015

@kinos V gennetu ano, takto mi to řekla paní doktorka, pokud bude cysta, IVF se prostě nekoná☹

fonamor
autor
9. lis 2015

@kinos děkuju🙂

fonamor
autor
9. lis 2015

@papalinka Děkuju, ale já chodím do gennetu a tam mi řekli, že to prostě nejde☹

kinos
9. lis 2015

Hm já teď zkouším třeba i homeopatika - ale zatím nemůžu doporučit, protože nemám zkušenost 😖. U bolestivé cysty (což asi není váš případ když je malinká) brát paladium (3krát 5 kuliček) denně, a potom ještě pít maku, což je ale na podporu obecně.

koran2
9. lis 2015

@fonamor ahoj, napíšem ti správu, riešenie mám, sem to písať nebudem, aby som sa ušetrila reakcií... ak budeš chcieť, ozvi sa mi 😉

fonamor
autor
9. lis 2015

děkuji za rady, jste zlaté,, jdu se předávkovat🙂

corny01
9. lis 2015

Joga, relaxace, vizualizace, dýchání do té oblasti - ozkouseno na vlastní kůži, držím pěsti.