Ahoj koníkové holky,
chtěla bych se zeptat, jak se může chlap dostat ke kontrolnímu spermiogramu? Jako pro sichra, abychom věděli, na čem jsme - jestli je aspoň manžel oukej. Musí k tomu mít doporučení? Hradí to pojišťovna? Můžeme tam jít jen tak na blint?
U nás stačí telefonicky objednat a hradila to pojišťovna. Zavolej do pár repro center a tam ti určitě řeknou.
aby hradila pojišťovna musí být doporučení, bez doporučení si platí sám. Jinak jak doporučují holky, kouknout na stránky repro center, najdeš jak ceny, tak většinou i poučení.
Přítel se sám a bez doporučení objednal sám na sexuologii. V den objednání tam šel, provedl se první odběr (ještě jeden bud ekontrolní, protože můžou být výkyvy), za 2 dny měl výsledky. Zaplatil 30 Kč (prostě poplatek u doktora). Nic víc. Na nic se prý neptali, nic neřešili (proč, kdo, co,....).
Memu chlapovi vysel prvni spermio spatne, takze primo na miste nam doporucily vitaminy a za 3 mesice kontrola. Pro doporuceni jsem si zasla ke svemu gynekologovi. Neplatili jsme nic.
Ahoj pritel byl tento tyden a mel doporuceni od meho gynekologa a vysledek mel za 2hodiny a nic neplatil....jsme z Teplic
v Centrech asistované reprodukce dělají běžně. Ale upřímně - moc se na to nevázejte. Mému manželovi řekli, že skoro živé spermie nemá a přitom počal dvě děti.
sla jsem ke sve gynekoložce a napsala mi doporuceni na spermiogram pro manžela. S tím papírem se tam pak objednal a nic neplatil.
Mělo by být doporučení urologa nebo gynekologa, nechat si testovat krev na pohlavně přenosné choroby a 3-5 denní pohlavní abstinence.