Jak odstranit bradavičky v podpaží?

sumitra
22. črc 2018

Ahojte, mam v podpazi dve bradavicky, co vam zabralo? Co poridit v lekarne? Diky

barchen
22. črc 2018

@sumitra Pokud jsou to ty mekke bradavicky, na to nejsou vhodne ty produkty z lekarny. Ty jsou pouze na ty tvrde bradavice. Takhle mi to vysvetlili v lekarne, kdyz jsem poptavala. Pouze navsteva kozni nebo dermavenerologie.

ariadna12
22. črc 2018

Kozni lekar (chirurgicky zasah) nebo laser. V lekarne jsem nic na to neporizovala. Byly to novotvary, tak jsem mazala je odstranit.

miba10
23. črc 2018

Propolis. Tyčinku do uší namočit do propolisu a potrit. Jen tu bradavicku. A tohle asi 4x denně. Já měla celkem velkou když jsem byla těhotná a byl to očistě. Pak už to i bolelo, ale nikdo mi s tím nic tehdy nemohl udělat. Tak jsem zkusila tohle a během týdne upadla sama a do teď se neobjevila

ajronka
24. črc 2018

Já mám z lékárny Kolodium Forte na bradavičky a super.

babanci
25. črc 2018

Mám na to babskou radu, jak jsem si je odstranila já a všichni dospělí členové mojí domácnosti. Nařežeš bílou kůru z citronu na malé čtverečky / tu bílou část pod žlutou slupkou/. Namočíš do octa, ideálně přes noc a pak nalepíš na bradavičku. Přelepujeme bílou lepenkou, takovou tou jako papírovou, drží dlouho. Večer a nech to tam třeba do příštího večera, pokud to tam vydrží. Tak to dělej každý den, postupně zčerná a po týdnu, někdy déle odpadne. Trochu to pálí, ale dá se to v klidu přežít.

gabuse778
25. črc 2018

Taky bych si s tímhle zašla raději k doktorovi z tohohle bych měla strach si sama doma nějak dávat pryč...