Tušíte to někdo? Jdu na miniinvazivní zákrok do Gyncentra.
Jednou mi řekli, že mi dají vědět, protože ještě netuší, na kdy domluví anesteziologa. Já si vždy myslela, že každá klinika nebo nemocnice má svého. A ono ne? Oni pracují pro více zařízení?
@drep Děkuju moc za odpověď, mě to nakonec přeložili na víkend. Tak jsem byla překvapena, že i to jde.
To musíš být hodně vytížená a i celkem dost jezdit.
Né, to vůbec ne, je to 2-3x do měsíce, jinak pracuju v nemocnici. Jsou kolegové, co u nás mají částečný a jeden den v týdnu jsou pravidelně v privátě (to jsou ale spíš takové ty velké jednodenní chirurgie typu EUC kliniky, to je už krásně zaplacená práce na 6-8 hodin), ale konkrétně to IVF začalo, že jsme všechny byly na rodičovské a nějak se střídaly a zůstalo nám, i když už všechny full time pracujeme.
Byla jsem na 2 různých zákrocích v 2 gynekologických zařízení (ne nemocnice) a narazila jsem na stejného anesteziologa.
Velká nemocnice má anesteziologa (obvykle výrazně víc než jednoho 24/7. Malá pracovistě - IVF, gyn centra a tak mají pár lidí ma dohodu a nepravidelně. Uspávam v IVF a taky se nám stane, že z těch 7 holek, co tam jezdíme, nějaký termín nemůže ani jedna z nás, tak si prostě holt musí naplánovat stimulace tak, aby jim to vyšlo. Je to taková brigáda, jinak by pro mě, i kdybych dělala jen pro ně, neměli dost práce, aby mě to uživilo.