Ahoj holky, prosím o rádu: Mám už delší dobu problémy s velkou bolestí břicha. Dr. mi doporučil diagnostickou laparoskopii a mě zajímá, jak dlouho po operaci je možný nástup do práce. Ráda bych si vzala jen dovolenou tzn. ve čtvrtek operace a od středy do práce... Myslíte, že pokud bude vše v pořádku je to možné? Nemám nějak zvlášť těžkou práci v kanceláři. Díky 🙂
@dd44 Já byla na operaci v pátek, v neděli mě pustili domů a v pondělí jsem šla do práce. 🙂 Operace trvala nezvykle dlouho, asi 2,5 hodiny - měla jsem hodně srůstů a ten první den v práci jsem byla jen asi 6 hodin, místo 8,5. Nejvíc mi vadilo sezení v kanceláři, protože mě pásek riflí tlačil do břicha, takže doporučuju něco pohodlného.
Děkuju holky 🙂
Holky, můžu se ještě zeptat na jednu věc? Když jsem volala do nemocnice, jasně jsem Jim řekla, že mi začala MS tzn, že další má být 12.10 a oni mě objednali na 6.10. . Když mi můj doktor vypisoval žádanku, tak mi říkal, že mam jít na zákrok hned po MS. Myslíte, že to bude nějak vadit, když půjdu týden před MS?
@dd44 nevadí, já byla na laparce taky před ms...ono když máš každý měsíc jinak dlouhý cyklus se to těžko ohlídá...já měla laparku ve středu a další středu už jsem byla v práci. Ležela jsem jen den po operaci, pak už to bylo v pohodě 😉 🙂 po pár dnech jsem ani nevěděla, že jsem na nějakém zákroku byla...
Já byla na laparce taky cca týden před MS. A do práce jsem šla cca po třech týdnech a to taky dělám v kanceláři. Kdybych si ale neřekla, doma by mě doktor ještě nechal. I když mi subjektivně už nic nebylo.
Holky děkuju moc za názory. Jde mi spíš o to, zda tam něco najdou, když budu cca týden před MS. Aby to ten zákrok nebyl zbytečný. Ale když jste některé byly taky týden před MS, tak nikam volat nebudu a půjdu tam 🙂
Ja spis resim jinou vec,dovolim si to sem vsunout.Do mesice po laparce se chystam na 3 tydny na dovcu.Chtela by jsem na Sri Lanku a bevim jestli vubec budu mic takhle daleko a do exotiky...nemate nekdo zkusenost?Meli jste po vykonu nejaky jiny rezim,opatreni nebo dietu?
laparku sem měla ve čtvrtek a v úterý sem byla v práci... taky kancelář... takže pohoda 🙂 nález při laparo nezávisí na MS, sou holky co na ni byly hned po MS, uprostřed cyklu nebo těsně před a vše bylo OK 🙂 takže to neřeš
@dd44 zbytečný určitě nebude 😉 mě přišla ms cca 10 dní po laparce...a žádná další už nedorazila 🙂 🙂
@brrbrr mě jen řekli, že bych se měla šetřit co se týká sportu (sportovala jsem před laparkou skoro každý den), takže měsíc po laparce jsem nedělala žádný sport - kromě procházek..pak jsem pomalu začala... 😉
Ahojky, holky... tak laparoskopie za mnou.. a z neustálých bolestí se vyklubala také endometrioza (2 ložiska na podbřišnici).. Chci se vás zeptat, jak dlouho jste měly nafouklé břicho, mám totiž pocit, jak kdybych snědla balon a nemůžu se toho už od pátku zbavit. Zatím nosím přítelovo tričko, ale ve středu mám jít do práce, tak aby mi náhodou negratulovali k miminku :D :D
@dd44 byla jsem doma 14 dní,ale po týdnu jsem byla redy 🙂