Dobrý den , chtěla bych vás poprosit,změnila jsem od základu život(stravu,nepijí kávu, nekouřím,chodím do fitness centra).
Mám hodně intimní problém,je mi to až trapné. Zkrátka,když jsi ulevím tak strašně zapáchám. Je pravdou,že jsem začala používat projímadlo,abych si došla na,,velkou". Nechápu, čím by takový zápach mohl být způsoben. Začala jsem užívat probiotika ale nepřijde mi,že by zápach byl slabší.
Je tu někdo ,kdo by mi poradil co mám dělat?
Mnohokrát děkuji
Holky prosím poraďte. Neříkejte, že jste se s tím žádná nesetkala.
Nejíš třeba díky cvičení i víc bílkovin (vajíčka, proteiny apod.?)
@safulik To asi ne.😓
Tohle dělá změna jídelníčku. Nevím jak dlouho už jíš jinak, ale časem si to sedne. Mě tohle dělá třeba čekankový sirup, vím, že ho musím málo a pak je to OK 😉
@flying_stork Tak to nevím co, žádná radikální změna to nebyla.😓
To může ledasco 🤷🏼♀️ v první řadě zapracuj na tom, abys byla schopná dojít si na velkou bez projímadla, pakliže trpíš zácpou, stolice zůstává dlouho se střevě a to může být jedna z příčin zapáchajících větrů 🤷🏼♀️ potom může být také důvodem nějaká potravinová intolerance 🤔
Jaké používáte projímadlo?
@pethell Laxygal.
Já jsem teda používala jednu dobu Guttalax a mužu Vám říct, že jsem měla stejné problémy jako Vy. Myslím, že je to způsobeno tím projímadlem. Být Vámi vysadím ho, nejenomže byly problémy zapáchající stolice, ale asi rok jsem se dávala dokupy, abych chodila sama se vyprazdňovat a dokonce i krev ve stolici.
@pethell Aha. Taky super.
Prosím,zkusila by jste nějaká poradit?