Intimní problém. Co dělat?

25. srp 2024

Dobrý den , chtěla bych vás poprosit,změnila jsem od základu život(stravu,nepijí kávu, nekouřím,chodím do fitness centra).
Mám hodně intimní problém,je mi to až trapné. Zkrátka,když jsi ulevím tak strašně zapáchám. Je pravdou,že jsem začala používat projímadlo,abych si došla na,,velkou". Nechápu, čím by takový zápach mohl být způsoben. Začala jsem užívat probiotika ale nepřijde mi,že by zápach byl slabší.
Je tu někdo ,kdo by mi poradil co mám dělat?
Mnohokrát děkuji

autor
25. srp 2024

Prosím,zkusila by jste nějaká poradit?

autor
25. srp 2024

Holky prosím poraďte. Neříkejte, že jste se s tím žádná nesetkala.

safulik
25. srp 2024

Nejíš třeba díky cvičení i víc bílkovin (vajíčka, proteiny apod.?)

autor
25. srp 2024

@safulik To asi ne.😓

flying_stork
25. srp 2024

Tohle dělá změna jídelníčku. Nevím jak dlouho už jíš jinak, ale časem si to sedne. Mě tohle dělá třeba čekankový sirup, vím, že ho musím málo a pak je to OK 😉

autor
26. srp 2024

@flying_stork Tak to nevím co, žádná radikální změna to nebyla.😓

hasara33
26. srp 2024

To může ledasco 🤷🏼‍♀️ v první řadě zapracuj na tom, abys byla schopná dojít si na velkou bez projímadla, pakliže trpíš zácpou, stolice zůstává dlouho se střevě a to může být jedna z příčin zapáchajících větrů 🤷🏼‍♀️ potom může být také důvodem nějaká potravinová intolerance 🤔

pethell
26. srp 2024

Jaké používáte projímadlo?

autor
26. srp 2024

@pethell Laxygal.

pethell
26. srp 2024

Já jsem teda používala jednu dobu Guttalax a mužu Vám říct, že jsem měla stejné problémy jako Vy. Myslím, že je to způsobeno tím projímadlem. Být Vámi vysadím ho, nejenomže byly problémy zapáchající stolice, ale asi rok jsem se dávala dokupy, abych chodila sama se vyprazdňovat a dokonce i krev ve stolici.

autor
26. srp 2024

@pethell Aha. Taky super.