Ahoj holky, chci se zeptat co nejčastěji používáte na intimní hygienu. Žádné gynekologické problémy nemám, jen se chci cítit svěže a dobře. 🙂
jen vodu 🙂
Lactacyd.. Obyc voda mi nikdy nestačila necítila jsem se po ní "čistá" 😁
Za mě Saforelle - mohou i malá děvčátka, jako bonus vnímám to, že uklidňuje podráždění po holení intimních partií. Co ho používám, nemám ani pupínek 🙂
Za me take Lactacyd, cista voda mne nikdy uplne nevyhovovala, potrebuji "mydlo" ;)
Mycí gel s Tea tree od dr. Mullera, myslím, že je to český výrobek a jsem moc spokojená, kupuji opakovaně.
Díky, vím že vodou to někomu stačí ale někomu bohužel ne. Po umytí vodou jsem se prostě necítila dostatečně čistá. Zkusím taky Lactacyd nebo to Saforelle. 🙂
Používám výrobky od Dermoxenu. Mívám i nějaké problémy a musím říct, že tohle mi fakt pomohlo. Mají víc druhů, takže si vybereš 🙂 Třeba i pro chlapa, tak máš hned tip na dárek k Vánocům :D https://www.lekarna.cz/dermoxen/
Já používám léta Lactacyd, to měl ještě jiný obal než má ted a jsem spokojená.
Přípravek na intimní partie z DM Jessa, teď v dobe těhotenství zelený Lactacyd.
Mam intim sprchovy hes s tea tree, znacku nevim ale je fajn a peipada mi lepsi nez klasicky laktacyd ale to je vec nazoru
Já si kupuju hand made mýdlo na intimní hygienu z Fléru .Dřív jsem hlavně v létě trpěla na výtoky a co jsem začala používat tohle mýdlo,tak nemám žádné problémy.Letos ho chci koupit k vánocům i švagrové 🙂.
Voda mi taky nevyhovuje a na Lactacyd jsem měla po letech používání reakci. Našla jsem pomoc v přírodě ;) hrozně mi vyhovuje intim gel od Argitalu s jílem a éterickými oleji a ve skříňce jako další na řadu pro prostřídání čeká Intimní gel od Havlíkovy apotéky ;)
Dostala jsem vzorek v Apoteka a je to fakt super, můžu doporučit.
a co obycejna voda, ta ne? bud rada, ze zadne problemy nemas..