Intimní hygiena - jaké přípravky používáte?

cernicek
15. lis 2016

Ahoj holky, chci se zeptat co nejčastěji používáte na intimní hygienu. Žádné gynekologické problémy nemám, jen se chci cítit svěže a dobře. 🙂

hz
15. lis 2016

a co obycejna voda, ta ne? bud rada, ze zadne problemy nemas..

konidana
15. lis 2016

jen vodu 🙂

nuggett
15. lis 2016

Lactacyd.. Obyc voda mi nikdy nestačila necítila jsem se po ní "čistá" 😁

medved09
15. lis 2016

Za mě Saforelle - mohou i malá děvčátka, jako bonus vnímám to, že uklidňuje podráždění po holení intimních partií. Co ho používám, nemám ani pupínek 🙂

lilulilu
15. lis 2016

Za me take Lactacyd, cista voda mne nikdy uplne nevyhovovala, potrebuji "mydlo" ;)

handous
15. lis 2016

@medved09 to mě zajímá 😁, kde prosím kupujete tento přípravek? Nic mi to neříká.

adypro
16. lis 2016

Mycí gel s Tea tree od dr. Mullera, myslím, že je to český výrobek a jsem moc spokojená, kupuji opakovaně.

cernicek
autor
21. lis 2016

Díky, vím že vodou to někomu stačí ale někomu bohužel ne. Po umytí vodou jsem se prostě necítila dostatečně čistá. Zkusím taky Lactacyd nebo to Saforelle. 🙂

adela_v
23. lis 2016

Používám výrobky od Dermoxenu. Mívám i nějaké problémy a musím říct, že tohle mi fakt pomohlo. Mají víc druhů, takže si vybereš 🙂 Třeba i pro chlapa, tak máš hned tip na dárek k Vánocům :D https://www.lekarna.cz/dermoxen/

karolvaska
24. lis 2016

Já používám léta Lactacyd, to měl ještě jiný obal než má ted a jsem spokojená.

maxpex
24. lis 2016

Přípravek na intimní partie z DM Jessa, teď v dobe těhotenství zelený Lactacyd.

novatnavka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
yerry
29. lis 2016

Mam intim sprchovy hes s tea tree, znacku nevim ale je fajn a peipada mi lepsi nez klasicky laktacyd ale to je vec nazoru

butterfly79
29. lis 2016

Já si kupuju hand made mýdlo na intimní hygienu z Fléru .Dřív jsem hlavně v létě trpěla na výtoky a co jsem začala používat tohle mýdlo,tak nemám žádné problémy.Letos ho chci koupit k vánocům i švagrové 🙂.

popelucha
29. lis 2016

Voda mi taky nevyhovuje a na Lactacyd jsem měla po letech používání reakci. Našla jsem pomoc v přírodě ;) hrozně mi vyhovuje intim gel od Argitalu s jílem a éterickými oleji a ve skříňce jako další na řadu pro prostřídání čeká Intimní gel od Havlíkovy apotéky ;)

irin67
1. pro 2016

Dostala jsem vzorek v Apoteka a je to fakt super, můžu doporučit.