Prosím jakou máte zkušenosti s inofolicem při PCO? Moc si přeji Otěhotnět.
Já mám PCO a Inofolic byla jedna z věcí, které mi k otěhotnění pomohly. PCO je ale komplexnější problém, vyžaduje změnu stravy a často i cvičení. Inositol jsem brala celý rok a nic. Sice zlepšil horm. profil, ale to bylo vše. Až v cyklu, kdy jsem brala Inofolic 2x denně, vitamin D, naprosto přestala sladit (nejen nápoje, ale i sladké pečivo, kečup, aj.), cvičila mojžíšovku a brala bylinky (Drmek, Ploštičník a Jestřabinu lékařskou), tak jsem otěhotněla. PCOS mám hodně silné, jsem bez MS už 11 let a doktorka sledovala mou ovulaci celý rok a pokud jsem nebrala hormony, tak ovulace nikdy nebyla (celkem 5x jsem byla na Utz bez hormonů a bez odezvy, 4x s hormonama). Jestli chceš, na profilu mám o tom článek, ty věci, co jsem brala nebyly náhodné, zkoušela jsem x měsíců různé kombinace bylinek a pomohlo až tohle 🙂
S přítelem jsme se o miminko snažili od loňského léta a nic. Byla jsem z toho uz zoufalá, i když vim, ze pul roku není dlouhá doba...nicméně minuly měsíc jsem si koupila Inofolic, brala jsem ho měsíc a dneska jsem si dělala test, protože jsem měla zvláštní pocit...a ejhle, jsou tam //.
Holky, děkuji za Vaše odpovědi a gratuluji k otěhotnění a snad i já brzy najdu //,inofolic beru skoro měsíc, a kyselinu listovou delší dobu.Na konci března jdu na gyndu, tak doufám, že mi doktorka pomůže 🙂
Složka,která je v inofolicu a která pomáhá,se jmenuje inositol. Zkus si o tom přečíst na netu,znám pár holek,kterým pomohla. U nás v čr jsou hodně známé produkty,inofolic,nosifol a fertiprona,inocell Stejné množství inositolu,jen fertiprona má navíc štěpenou kys. listovou. Inositolu je třeba 4gr denně,u tebe se už vyplatí si koupit čistý inositol.
https://www.myprotein.cz/sports-nutrition/inosi...